Yav ne kadayafý? Toplantýda sende yedin helvayý,güzel deðilmiydi?
Yüzde yüz TÜRK olduðun gün cihan senindir
Hüseyin Nihal ATSIZ
Gariban bu Nizipliler ya , Mahmut biz bunlara buluþma gününde taziye evine gönderelim birþeyler.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
valla harfeneyi ben de bilmiyordum gerçi %100 nizipliyiz ama bu haneði ya yeni duydum ya da unuttum
Gecemiz neþeyle baþladý, neþeyle bitti. Bu ortamý özlemiþim doðrusu. Helva için Karakaþ'a, çay için Admin, Orhan, Benbaþkan ve Nizipli Mehmet'e; muhabbet içinse toplantýya iþtirak eden Admin, Coþkun, Barak27, Nizip72, Orhan Çelik, Ýbrahim, Mehmet Karakaþ, Benbaþkan ve Nizipli Mehmet'e teþekkür ederim.
bireysel emekli, sadece üye...
subutay-fatih sen eksik kalsan sasarimm))
artik bende bir anneyim:)
Toplantýya iþtirak eden arkadaþlara baþta Karakaþ kardeþime özellikle helvasý için çok teþekkür ediyoruz. Ýstanbuldan telefonla katýlan Zeynel kardeþimede ayrýca selamlar... Telefon açmaya cesaret edemeyen diðer Ýstanbullularda çatlasýnlar emi,helva süper olmuþtu..Onlar Ýstanbulda böyle helva zor yerler..![]()
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
baþta helva olmak üzere akþam her þey çok güzeldi
memet abiye tþk helva için...
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Resim falan yayýnlamadýðýnýza göre toplantý fiyaskoyla sonuçlanmýþ,biz anlamayalým diye resim göstermiyorsunuz.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Toplantýya katýlan herkese teþekkür ediyorum.Bizi çekemeyenler anten taksýn![]()
Yüzde yüz TÜRK olduðun gün cihan senindir
Hüseyin Nihal ATSIZ