Yav siz daha ordamýsýnýz![]()
Yüzde yüz TÜRK olduðun gün cihan senindir
Hüseyin Nihal ATSIZ
Iyi ki galatasaray var yoksa bu lig de fenerliler baþka nasýl sevinirdi.
hayret ediyorum bu fener gs ile oynarken motormu taktýrýyor nedir çift kiþilik oynuyor.
Bende her gün ne olacak bu Gaziantep Sporun hali diye düþünüyorum.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Hasta galatasaraylý gerçekten de hasta olur ve ölüm döþeðine düþer.
Her zaman maçlara birlikte gittiði fanatik arkadaþlarý ziyaretine gelirler son defa görelim diyerek...
ALLAH ýn takdiri... Elden birþey gelmez ama son bir istediðin varsa bari onu yerine getirelim..
O zaman beni fenerbahcey'e üye yapýn !
Herkes birbirine bakar :
Yav sen doðuþtan galatasaraylý deðil misin ? Ne yapýyorsun sen?!
Hasta galatasaraylýnýn birden yüzü güler :
Ülen ! Bir cimbomlu öleceðine, bir fener'lý ölsün be !![]()
Yapma ya! Bu fýkrayý yýllardan beri Fenerbahçe lehine anlatýrlar. Biraz özgün olmak lazým.
Hadi bir fýkra da benden:
Aziz Yýldýrým bir gün berbere gider. Bir güzel traþ olduktan sonra "borcumuz ne?" diye sorar. Berber "olur mu efendim, koskoca Fenerbahçe baþkanýný traþ edeceðiz, bir de para mý alacaðýz?" der. Baþkan ne kadar ýsrar etse de kabul etmez. Ertesi gün adam sabah dükkana geldiðinde bir sepet ve içinde çeþitli Fenerbahçe ürünleri vardýr.
Birkaç gün sonra Yýldýrým Demirören gelir ayný dükkana. O da traþ olur, berber bundan da para istemez. Yine ertesi sabah dükkanýn önünde içi BJk hediyeleri ile dolu bir sepet vardýr.
Fýkra bu ya, birkaç gün sonra da Adnan Polat gelir ayný dükkana, ona da ayný muameleyi yapar berber. Veeeeee, ertesi gün berber dükkana gelir, bir de ne görsün? BütünGS yönetimi dükkanýn önünde kuyruða girmiþtir...
bireysel emekli, sadece üye...
fatih abi güzelmiþ fýkra![]()
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Yapma ya! Bu fýkrayý yýllardan beri Fenerbahçe lehine anlatýrlar. Biraz özgün olmak lazým.
kopya cekmek sanattýr, fenerliler sanattan ne anlar
fatih kulubün parasý yok emmeee fenerbahcenin rüyasýnda görmediði ve göremiyecegi kupalar var gönül isterki sizinde bir avrupa acýlýmýnýz olsun boþ müzenin dolsun![]()
Gaziantepspor için bir fýkra yokmu.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Ben bir tane biliyorum. Bir sene Gaziantepspor þampiyonluða oynuyormuþ. Konumu çok iyi ve sýradaki Fenerbahçe maçýný kazanýrsa kesin þampiyon gibiymiþ. Maç çýka gelmiþ. Ýlk yarý 3-0 bitmiþ. Devre arasýnda Antep baþkanýyla Fener baþkaný kahve içmeye inmiþler. Antep baþkaný hadi falýna bakayým demiþ. Fener baþkanýna "sana çoða kalmaz az zamanda 4 tane kýsmet var" demiþ. "yapma ya! hadi hayýrlýsý!" demiþ Fener baþkaný da. Maçýn sonunda Fenerbahçem, Antepsporu 3-4 yenmiþ! O günden sonra Müslüm Akpek'ten baþka Antepspor taraftarý kalmamýþ. Hatta takýmýn baþkaný bile antepli deðilmiþ...
bireysel emekli, sadece üye...