melengüþmi demek istedin kardeþ onunla alakasý yok
YAA harika resimler ama bende orda olmalýydým( iþte dersler var benim yerime siz akhonotona verin payýmý yazýk garibim erkek uþak
)))
Orhan abim mýrracýda oldun bakalým gelecekte seni neler bekliyor)
gökhan bilincli bir þekilde senin gitmeni beklemiþ orhan kardeþ hakkýn saklý kalýr kimseye verilmez bayramda alýrsýn
Afiyet Olsun Beyler.
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (13.08.07 Saat 13:02 ) deðiþtirilmiþtir.
Eyvallah hocam saðol
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
WAy WAy orhan beyin maþþallahý var yaw aman nazar degmesin 10 parmagýnýn her bir parmagýnda farklý on marifet.......
Çoktandýr melengüþ kahvesi içmedik. Duyurulur..
kafani yorduðun þeye bak bilgin kardeþimiz yazmýþya orhan kardeþimiz okunuda marifetli
yok abi ya onun marifeti sadece resimlerde. Eyyyii resim çeker, eyi fotojeniktir aðam..
Benden mi bahsettiniz,taaaa geyik muhabbetinde klavye seslerini duydum.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Bence orhan bey melengüþ(ne oldugunu bilmiyorum)kahvesininde hakkýndan gelecektir degilmi alp27 kardeþim.Belki bu sayede menegüþün yapýlýþýnýda fotograflarla beraber buraya yollarda bizde ne oldugunu görürüz hatta daha ileri gidim belki davet eder hepimizi(hiç zannetmiyorum biz fatih abimiyizki) tadýnada bakmýþ oluruz olabilirmi acaba ...
SELAMETLE...
Alp27 kardeþ, iftarýmýzý þereflendirirken, mýrramýzý da getirirsin Ýnþaallah
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254