Mahmut yaþlanýyorsun.
Mahmut yaþlanýyorsun.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Mezarlýðýmýz Türkiye'nin en düzenli ve bakýmlý mezarlýðý.ADMÝN
Benim de 1 aylýk bebeðim vefat etti 1,5 yýl önce onun yattýðý mezarlýðý allah kýsmet ederse çekip göndericem size bakýn bakalým aradaki farka.Nizipteki mezarlýða annemler korkudan tek baþlarýna gidemiyolar neden tinercilerden.Ordaki görevli arkadaþa sordum neden güvenlik yok diye bana belediye baþkanýna söyleyeceksin dedi.Burdaki mezarlýk nizipin 10 kat büyüklüðünde ve her köþede güvenlik var.Burasý istanbul daha tehlikelÝ olduðu halde ben istediðim zaman rahatlýkla gidiyorum.
Þimdi! önce Nizipteki cenaze defin iþleminden baþladýnýz sonra iþi Nizip asri mazarlýðýndaki güvenlik zafiyetine getirdiniz. Ýkiside ayrý ayrý konular.Bundan þunu anladýkki aslýnda defin iþlerinde bir sorun yok yanlýz büyükþehirlerdeki defin iþleriyle küçük yerlerdeki defin iþleri arasýnda yapýlmasý gerekenler arasýn sa asýl iþlerde deðil de tefarruatta bir ayrýþýklýk var.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Mahmut bence Nizip'te cenaze iþleri alelacele ve özenilmeden yapýlýyor, ben de babamýn ve annemin cenazelerinde bunu gördüm, her þey yallam þap yapýlýyor, ölüye ve sahiplerine biraz daha saygý olmasý gerekiyor, bu imamlar ve mezarlýk yetkilileri alýþmýþlar cahil insanlarý itip kakmaya, bilinçli biri gelince ne yapacaklarýný bilemiyorlar.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Ya herkes kendine göre çekiyo olaylarý tek üstüne alýnan doðruyu yazan müslüm bey.Neden kabullenmiyosunuz nizip her konuda geride kalmýþ.Yalan söyleyecek halim yok.Gördüklerimi anlatýyorum.Sorarmýsýnýz kýz kardeþiniz yada anneniz tek baþýna mezarlýða gidebiliyor mu? ben gidiyorum aslan gibi tek baþýma koca istanbulda çýldýrtýyosunuz beni ya gerçekleri görün
Admin diyo ya Mezarlýðýmýz Türkiye'nin en düzenli ve bakýmlý mezarlýðý diye bunun üzerine konuyu açtým.En kýsa zamanda benim oturduðum semtin belediyesinin mezarlýkta nasýl çalýþtýðýný göstericem size sonra tekrarlayabilecek mi bakalým söylediðini
Konu bebiþim tarafýndan (27.10.09 Saat 11:59 ) deðiþtirilmiþtir.