Hüseyin mest ettin bizi yine.Herkese hayýrlý cumalar.
Hüseyin mest ettin bizi yine.Herkese hayýrlý cumalar.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Mahmut bu cumayý bari adam gibi kýl, belki göbeðin erir biraz, heheeeee, sünnetleri diyorum.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
allah kabul etsin hoca insallah hutbede tirafiyi anlatmaz tirafiyi tirafikcilere birakir
Ben ne arabim nede türküm ben kürdüm dinim islam oldugu icin kurani kerimde arapca oldugu icin bismillahirahmanim diyiyorum arapca konusursam arapmi olacam türce konusuyum rürkmu olacam almanca konusuyorum almanmi olcam????????????
Kardeþim bu konuyla ilgili ayetler ve hadisler var, anlamadan ibadet yapýlmaz ben Arapça bilmediðiðm için ibadetimi yapmayacakmýyým, sana tavsiyem okuduðun her duayý türkçe oku yada anlamýný öðren yoksa günaha giriyorsun, ne anlama geldiðini bilmeden arapca okuyup çevresine hava atmak isteyen kendini bilmezlerden olma.
Hadi millet Cumaya, saat geldi ,allah kabul etsin.
Yâ Ýlâhî! Kalb katýlýðýndan, gafletten, baþkalarýna yük olmaktan, aþaðýlýktan, aþaðýlanmaktan, miskinlikten, cehâletten, faydasýz bilgiden, ürpermeyen kalbden, doymak bilmeyen nefisten, kabûl edilmeyen duâdan, ni‘metlerinin zevâl bulmasýndan, lütuflarýnýn deðiþip baþkalaþmasýndan ve ansýzýn bastýran azâbýndan, gelip çatan gazabýndan sana sýðýnýyoruz.Âmin...
Cumanýz mübarek olsun
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Bugün camiye erken gidin hava çok soðuk ve yaðmur var, yoksa dýþarda kalýr, sünnetleri kýlmadan kaçarsýnýz.
Sen merak etme ben bu lafý, cumaya sýrf görüntü olsun diye gidenlere söyledim, anlayan anladý, adam namaza son dakkada geliyor tabi yer olmadýðýndan son cemaat yerinde açýkta kýlýyor, bahanesi de hazýr ya hemen 2 rekat cumayý kýlýp kaçýyor, hutbeyi bile dinlemiyor, böyle cuma kýlýnýr mý? kýlma daha iyi.