Gaziantep'te meydana gelen trafik kazasýnda bir otomobil, baþka bir otomobille çarpýþtý. Kazada 1 kiþi öldü, 6 kiþi yaralandý.
Devami...
Gaziantep'te meydana gelen trafik kazasýnda bir otomobil, baþka bir otomobille çarpýþtý. Kazada 1 kiþi öldü, 6 kiþi yaralandý.
Devami...
Bu yolda var bir uðursuzluk ama anlamadým.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
uðursuzluk yolda deðil abi kusurlara bakýn büyükm bir çoðunluðu araç kullanýcýlarýnda iki koyunu güdemeyenle þimdi araç kullanduðýný sanoýyor kuaral yok kural kendi araç kullanalara bir canavara dönüþüyor yollarda bu bayram da yollarda ölenlere allah rahmet eylesin.
okaza gece benim önümde oldu . ölen kadýn fattum yýlmaz çok aðýrdý durumu ilk baþta öldü sandým ama sonra nefes alýyordu demekki ölmüþ. kocasý ali yýlmazý yol kenarýna ben çektim. ikiside arabadan bir fýrladý ama tanrým böyle biþey görmedim. kazada suçluda kendisiydi. transit akan bir yolda dönüþ yapýlýr mý. ama bazýlarýndan hiç insanlýk yok. kazaya karýþan bi otobus vardý. 40 kiþilik otobusten biri inipte yardýmcý olmuyor yahu.
SIKINTI YARATMA...!
yine kaza ya birgünde su haberlerde kaza cikmasa dikkatsiz araba kullanimindan cikiyor bu kazalarher bayram bu durum yasaniyor yazik ya o kadar can kaybi ..
ölenlere ALLAH rahmet etsin...
Konu berfinim84 tarafýndan (24.09.09 Saat 09:28 ) deðiþtirilmiþtir.
Kazalarda yardým etmek zorunludur, eðer yardým etmediðiniz tespit edilirse yada kazaya karýþanlardan biri yardým etmedi diye ifade verirse yandýnýz kanun açýk açýk bunu belirtiyor, kaza anýnda yardým edeceksiniz, ama ilk yardýmý bilmiyorsanýz sadece kaza bölgesinin güvenliðini alacaksýnýz, yaralýlara el vurmayacaksýnýz yoksa yaþayacak birini öldürebilirsiniz.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE