BEN turizmden hala bir ses yok.
BEN turizmden hala bir ses yok.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Son yaptýðým yolculuk tarih 04,09,2009 18,30 ekspres Nizip arabasý,
![]()
![]()
Çok önemli olan bir hizmet kulaklýklý müzik tertibatlarý asla çalýþtýrýlmýyor, sorduðumda kulaklýklarýn çalýndýðý yönündeydi, o kulaklýklar taþ çatlasa 15TL dir, burada tüm yolcular hýrsýz yerine konuyor, aslýnda iþ çýkacak o yüzden vermiyorler bu kulaklýklarý, þimdi kim daðýtacak toplayacak bunlarý.
![]()
Yola çýkýyoruz,
Telefon görüþmesi yapan kaptanýmýz, allahý var çok fazla konuþmadý telefonla, diðer þoförlerin kulaðýndan telefon düþmüyor,
![]()
Aracýn kýrýk camýna dikkatinizi çekerim,
![]()
ve sigara otobüsün personeli sürekli sigara içtiler ve asla camý açmadýlar, arabanýn havalandýrmasý iyi olmasaydý inanýn dumandan boðulurduk,
![]()
Bu arada resim çekemedim makinanýn pili bitti ama size anlatayým, araç 18,30 da otogardan 19,30 da haremden kalktý yani daha iftar olmadý, ben iftar için bir yerde dururuz ümidiyle bekledim ama asla durmadýlar yolculara sadece su daðýttýlar ve millet aç kaldý, araç saat 24,00 sýralarýnda Bolu Köröðlu tesislerine geldi yapýlan anos 15 dakika bu sürede yemek yemek çok zor, ama yinede herkes yemeklerini aldý tam oturacaðýz bir anos aracýnýz hareket halinde yerlerinizi alýn, 10 dk olmadý millet sessizce yemeklerini masada býraktý ve araca bindik meðer kaptan oradaki çaycýyla tartýþmýþ ve toplayýn yolcuyu yola çýkýyoruz demiþ yine kaldýk aç.
Aksaray daki dinlenme tesislerine kadar kimseye yiyecek bir kek bile daðýtmadýlar, saat 03-04 sýralarýnda yemek yiyebildik oda çok kazýktý bir çorba 3.5 TL ama mecbur yedik.
![]()
Gaziantep otogarýna geldiðimizde bizi araçtan indirdiler arkadaki arac gidecekmiþ Nizip'e bekledik mecbur kuzuyuz ya biz, gelen setra da ben gitmiyorum iþim var demezmi, o araçtaki yolcularýda indirdiler, millet periþan vaziyette bekliyor,
![]()
Artýk ben isyan ettim böyle saçmalýk olurmu dedim arkadan gelen araç daha Osmaniyede en az bir saat sürer dedim ve yazýhanelerinde bulunan müdür beyle tartýþtým adý sanýrým Mehmet bey'di adamýn birþeyden haberi yok ilgilendi ve bize yýkamadaki baþka bir araçla Nizip'e götürdüler ama tam 1.5 saat Gaziantepte bekledik.
BEN yetkililerine eðer Nizipli size proplem oluyorsa gitmeyin biz baþýmýzýn çaresine bakarýz dedim, kimse cevap vermedi.
Konu müslüm akpek tarafýndan (07.09.09 Saat 07:58 ) deðiþtirilmiþtir.
bunlar artýk ben truzim için olaðan durumlar 1 saatte beklersin 2 saatte beklersin yolcunun konuþmaya hakký yoktur...
en iyisi müslüm ammi gel sen bir firma kur hem sen bu dertten kurtul hemde bütün nizipliler...
Bizden geçti artýk, bu konuya gençlerin el atmasý lazým, aslýnda bu konu çok enteresandýr, biri çýkýp alsa 2 otobüs direk olarak Nizip,Ýstanbul çalýþsa inanýn çok güzel iþ yapar, günde Nizip'ten 35-40 kiþi Ýstanbula gidip gelmezmi, bence gelirde gider de, günde bir sefer Ýstanbuldan bir seferde Nizip'ten koyacaksýn, ekspres olarak 14 saatte gider, herkeste memnun kalýr bu hizmetten.
Hadi yokmu bu iþe yatýrým yapacak biri.