aynen.... vermiyorlar iþte çydd bu arkadaþlara...
aynen.... vermiyorlar iþte çydd bu arkadaþlara...
Mahmut ÖZDEMÝR
-----------------------------------------------
Düþmaným, düþmanlýðýndan vazgeçinceye kadar, ben de onun amansýz düþmanýyým.
Ýnsan'a insan olduðu için deðilde buþun þusun diye deðer verenler aciz mahluklardan baþkalarý deðildir....
Evet baþý kapalýlardan bahsediyoruz, Çaðdaþ Yaþamý Destekleme derneði baþý kapalýlarada burs vermez, yani kendi fikirlerine uymayan ve þeriatý destekleyenlere burs vermez, ayný tarikat ve cemaatlerin kendi yandaþlarý dýþýndakilere burs vermediði gibi, bunda bu kadar þaþýracak ne var anlamadým.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
ikiside yapýyor biri yapmýyor ki..
ama þu varki çydd bunu resmi olarak yapýyor yani dernek adýna yapýyor... ama fethullahçýlar ve diðer cemaatler ise dýþardan kendi öðrencilerine burs topluyor..
cemaatçiler baþý açýklara burs verirken.. çydd baþý kapalýlara vermiyor..
(ben cemaatçi, tarikatçý, fethullahçý, çydd ci falan deðilim ha)
Mahmut ÖZDEMÝR
Ýnsan'a insan olduðu için deðilde buþun þusun diye deðer verenler aciz mahluklardan baþkalarý deðildir....
cemaatçiler siyasi düþünceyi önemsemezken çydd bunu önemsiyor...
cemaatçiler yaþam tarzýný düþünmezken çydd bunu düþünüyor ona göre veriyor..
Mahmut ÖZDEMÝR
Cemaatcýlarmý bunlarý düþünmüyor, kendi istedikleri seçilsin diye partilere oy sayýlarýný söyleyip þantaj yapanlar bile var. Bal gibi siyasetin içindeler.
benim bi sürü arkadaþým var cemaatçi olmayan ama onlardan burs alan, evinde kalan
bana çydd ben bir tane baþý kapalý veya cemaatçi olan birinin burs aldýðýný gösterebilir misiniz ?
Mahmut ÖZDEMÝR
ayný þeyi çydd yapmýyor mu ? çydd daha beterini yapýyor misyonerlik faaliyetleri için yanýna öðrenci çekiyor ? bunun haberleri çýkmadý mý hiç ?
yani herkes biliyor bunlarý...
bende cemaatçileri savunmuyorum aksine ikiside birbirinden kötü..
Mahmut ÖZDEMÝR
ayrýca çydd nin pkk lý öðrencilere burs verdiði listelerde çýktý.. bu mu çaðdaþ yaþama![]()
Mahmut ÖZDEMÝR
Çocuklarýmýz ve halkýmýz üstünden rant saðlamak isteyen her siyasetçiyi naletliyorum, ben ne zaman seçtiðim kiþiyi denetleyebilirsem o zaman bu ülkede demokrasi var diyeceðim, biz þu an krallýkla yönetiliyoruz.
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
burs alan bir öðrencinin sözlerinden bir bölümü;
Verdikleri bursun bir kýsmýný sosyal etkinlik için kesiyorlar ve katýlmak zorundasýn diyorlardý. Parti gibi yapýlan ve kýrmýzý þarap içilen bu etkinliklerde, sohbet gruplarý kuruluyordu. Bu gruplarda konuþmalara geçilmeden önce, Filipeliler, Markos diye biten ve numaralarýn okunduðu metinler okunuyordu. Sanki böyle din dersi gibi sohbetler oluyordu ama ben ilk zamanlar onlarý pek anlamýyordum. Taki 5. Toplantýda bunlarýn Ýncil'in bölümleri olduðunu ve oradan bir þeyler anlattýklarýný anladým.
ve pkk hakkýndaki haber;
PKK’ya destek verdiði iddiasýyla ÇYDD’den istifa eden Asuman Özdemir, 2006 yýlýnda yaptýðý açýklamada yýllarca samimi duygularla çalýþtýðý ÇYDD'nin PKK'nýn siyasallaþmasýna katký saðladýðýný belirterek, Doðu ve Güneydoðu Anadolu'dan 'Kardelenler Projesi' adý altýnda Ýstanbul'a getirilen kýz öðrencilerle DTP’nin kadro açýðýnýn karþýlandýðýný savunmuþtu
Mahmut ÖZDEMÝR
Ýlginç!.. bunu bir araþtýrayým.. malumattan sizi haberdar ederim..
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..