Deðerli abiler ve kardeþlerim bir sorum var
bildiðiniz üzere bu yýl fitre verilecektir
ama dikkatimi çeken þey anne rahminde olan bir çoçuk için fitre verilir mi ? verilmezmi?
Deðerli abiler ve kardeþlerim bir sorum var
bildiðiniz üzere bu yýl fitre verilecektir
ama dikkatimi çeken þey anne rahminde olan bir çoçuk için fitre verilir mi ? verilmezmi?
HARRAN ÜNÜVERSÝTESÝ TARÝH BÖLÜMÜ
Ne KraLýna Giderim Nede ALayýna , Bir Durum Varsa KraLýda GeLir Ayaðýma ALayýda..
Oðlum olana kadar KRAL benim
Doðmamýþ çocuða don biçmek gibi birþey bu, Þükrü bence olmaz.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Hey mübarek Þükrü daha neler.Bak sana Hz. peygamberden rivayetle bir hadis okuyayým.Korkutmayýn müjdeleyin,zorlaþtýrmayýn kolaylaþtýrýn.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Bu arada diyanetin sitesinden baktým fitrede alt sýnýr 6,5 TL.Bu en alt sýnýr olarak belirlenmiþ.Fitre ailede kaç kiþi varsa kelle baþýna verilecek.Kiþinin yaþam standardýna görede vereceði para deðiþir.Bir fabrikatörle yanýnda çalýþan iþçi elbette ayný fitreyi vermemelidir.Artýk herkes elini vicdanýna koysun ve vereceði miktarý ayarlasýn.Þimdiden Allah c.c kabul etsin.
Konu M.KÜÇÜK tarafýndan (24.08.09 Saat 08:58 ) deðiþtirilmiþtir.
Sen ne verirsen bir üstünü vereceðim.
anlatayým,ana rahmindeki çocuk(cenin) henüz dünyaya intikal etmemiþtir.
rýzký var ise intikal edecektir,yoksa etmeyecektir.bunu bilemiyorsak,ki bilemeyiz,onun için fitre versek mi,vermesek mi,diye bir soru sadece kafalarý karýþtýrýr.
Allah bu dünya için rýzkýný verir inþallah temennisi ile,selamlarýmý yolluyorum.
Vedat bende onun için demiþtim doðmamýþ çocuða don biçilmez diye.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
[QUOTE=müslüm akpek;205973]Vedat bende onun için demiþtim doðmamýþ çocuða don biçilmez diye.[/QUOTE
Hem fikiriz Müslüm.
Hesaba gerek yok, bir gün içinde karnýný kaça doyuruyorsun hesap o.