Mahmut bu iþte senin parmaðýn varmý.
Mahmut bu iþte senin parmaðýn varmý.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
keþke kýz arkadaþým var deseydim diye içimden geçiyo lakin ben kýsa kesmek istedikçe emmi uzatýyo dibine kadar lafýný
puuuuf ya kömürlen mi yazýlmýþ benim kaderim
zaten ben çok kýzýyom bu otobüs firmalarýna bekar erkekler bekar kýzlala yan yana oturtulmalý ama yok hemen kýzýyolarne lan hiç mi kýz görmedik
iii tamam görmedim ben abazaným
sevilmeden sevmeyi özledim
sanki seni beni boðar mý ve sanki yeniden doðar gibi ve bazen ölür gibi þu aþk denilen þimdi dicen ne alaka otobüs firmalarýyla aþkýn ama ünv. olanlar bilir o otobüs aþklarýný
bileti alýrsýn okulda aðzýnýn suyunu akýtan kýz aha bi bakmýþsýn lan senin memleketliymiþ
vayyy vayyy
dont panic konuyu sulandýrma git kendine konu aç bu konuyu daðýtma herkes senin gibi hayalperest deðil zaten herkes pollyanacýlýk ta oynayamaz...
tamam.benbaskan abi
ama ben peter panýmbu arada.
senbaþkan ben panic dont panic![]()
SEÇ turizme ne diye email atalým anlamadým.
bir kaç yolculuðum son derece iyi geçmiþti, artýk nizipten seç ile yolculuk yapmak istiyorum.
Seç'e nizipte þube açmasý için istek
Konu cengizkrbck tarafýndan (19.08.09 Saat 05:22 ) deðiþtirilmiþtir.
Mühendishane-i Berri-i Hümayün -:--:- Ýstanbul
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
Yaaa.. var ya... Ölürsem, yani kalpten malpten gidersem, mübessibi sen olursun!..
Ya arkadaþ, Ýbrahim Sadri'nin ; 'Cihat Köfte Salonu' kitabýndan alýntý gibi konu anlatýyorsun..
Allah Allah!..
Ben de senin yaþlarda isterdim ki bir kýz (mimkinse bekar) otursun yanýma (Kessinlikle bir art ni'yet yok(!)) da hasbihal edelim yol bitsin diye
düþünürdüm am,a nedense yanýma kep 'Odun' gibi yontulmamýþ adamlar otururdu...![]()
Derdini anlýyom ama, bu konuda, BEN Turizm ne yapabilir öyle deðil mi?...![]()
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
Siz konuyu böyle sulandýrýrsanýz BEN turizm bizi hiç kaale bile almaz.
herkes slm ramazan þerifleriniz hayýrlý olsun tüm islam alemin ramazan þerifleri hayýrli olsun
Yav þimdi Nizipte olup Ramazanda teravihten sonra ciðer dürümü yemek vardý.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Ýþin gücün yemeBu mahmudolarýn hepsimi böyle
![]()
Yüzde yüz TÜRK olduðun gün cihan senindir
Hüseyin Nihal ATSIZ