Doðruya doðru..![]()
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
Düþünsenize otobüse biniyorsunuz, önünüzde bir ekran, isterseniz 10 larca filmlerden birini kulaklýðýnýzla izliyorsunuz yada aracýn önüne konmuþ olan kamerayla þoförün arkasýnda oturuyormuþ gibi yolu seyrediyorsunuz, sýkýldýnýz bari bilgisayarýmý açýp internete gireyim diyorsunuz ve vakit çok güzel bir þekilde geçiyor Nizip'e nasýl geldiðinizi anlamýyorsunuz. Bnlar çok zor ve imkansýz deðil.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
Önceleri ben turizm den bayaðý memnunduk istanbula giderken ama yaklaþýk 2 senedir iþi alabildiðine boþladýlar. Artýk yeterli rekabetin olmamasýndan mý, paraya mý doydular orasýný bilemem.
1- Bence Ben Turizmin en büyük yanlýþý insana deðer vermeyiþi. Nizipteki kardeþler alýnmasýn ama hem nizipte hem de diðer yerlerde bilet satanlarýn suratý bir karýþ. Sanki babasý hayrýna bilet verecek bana. Ýnanýn vapur jetonu satanlar bile daha insancýl davranýyorlar.
2- Bizim gördüðümüz bir diðer en büyük sorunda Ben turizmin þehirlerarasý otobüs firmasý deðilde þehirler arasý DOLMUÞ gibi çalýþmasý. Artýk expresler bile dolmuþçuluk yapmaya baþladý.
3- Bi de nizipe gelirken antep otogarýnda yarým saat bazen 45 dakika boþ boþ beklemesi var.
Biz arkadaþlarla Seç turizme mail atmaya karar vermiþtik ancak arada kaynamýþtý bu vesileyle hemen atýyorum.
!!! -- veznedeki arkadaþlarýn davranýþý konusunda çok ciddiyim(nizipteki nebi abi bunlara dahil deðil)
!!! -- burada serzeniþimiz bilemme iþe yarar mý ama ben arkadaþlarý Seç turizme mail atamaya çaðýrýyorum.
!!! --sakýn birileri aman ha memleketimizin adamý demesin! eðer öyleyse gereken önemi göstersinler.
Mühendishane-i Berri-i Hümayün -:--:- Ýstanbul
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
Biraz uzun bir yazý olmuþ mazur görün çok doluyum![]()
Unutulmamalý bunlarý yazmaktaki amacýmýz biþeylerin düzelmesi için.
Mühendishane-i Berri-i Hümayün -:--:- Ýstanbul
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
BEN turizmden bunlarý okuyan varmý acaba.
Merhaba Müslüm,çok iyi bir gözlem ve tesbitte bulunmuþsun,
umarým Ben Turizm yetkilileri senin ve diðer arkadaþlarýn yazdýklarýna kulak verir ve bir an önce de bu olaylarýn üzerine düþerler.
Ben truzimde bi kaç yýl önce vefat eden kavuncu ahmet abimiz vardý bi kaç kere antalyaya onla tatile gitmiþtik allh rahmet eylesin melek gibi bi adamdý ...
USTA BÝ ÞOFÖRDÜ.
RECA EDERÝM BENÝ HESABA ALMAYIN...
BEN turizmin bizi kaale almadýðý ortada, daha önce BEN turizmle ilgili konu açmamý engelleyenler þimdi yorum yapmýyorlar, bence bu konu Nizipliler için önemli, hayatýmýzý bu insanlara emanet ediyoruz.
HARRAN ÜNÜVERSÝTESÝ TARÝH BÖLÜMÜ
Ne KraLýna Giderim Nede ALayýna , Bir Durum Varsa KraLýda GeLir Ayaðýma ALayýda..
Oðlum olana kadar KRAL benim
BEN Turizmde çalýþan kimse yokmu site üyelerinden.
HARRAN ÜNÜVERSÝTESÝ TARÝH BÖLÜMÜ
Ne KraLýna Giderim Nede ALayýna , Bir Durum Varsa KraLýda GeLir Ayaðýma ALayýda..
Oðlum olana kadar KRAL benim
Bu hafta da bir haber çýkmazsa ben bu konuyu olduðu gibi BEN Turizme email olarak göndereceðim.