tanýmazdým ama saygýlar allah ramet etsin nizip in bir tarihi daha vefat ettiði için üzüldüm hiç birþey eskisi gibi olmuyor
tanýmazdým ama saygýlar allah ramet etsin nizip in bir tarihi daha vefat ettiði için üzüldüm hiç birþey eskisi gibi olmuyor
Inne lillahi ve inne ileyhi raciun...þüphesiz allahtan geldik ona geri döneceðiz...tüm ölmüþlerimize allahtan rahmet diliyorum..mekanlarý cennet olsun...amin...
![]()
Nizip’te 45 yýl boyunca nohut satan 85 yaþýndaki nohutçu Mehmet olarak bilinen Mehmet Taþçý’yý kaybettik. Nizip Ýlçesi Kocatepe nüfusuna kayýtlý nohutçu Mehmet Amca Niziplilere tam 45 yýl boyunca nohut sattý. Temizliði, düzeni ve nohut dürümündeki o eþsiz tadýyla bilinen Nohutçu Mehmet Taþçý, uzun süredir rahatsýzlýðýndan dolayý tedavi görüyordu. 1 kýz 3 erkek, 4 çocuk babasý olan Nohutçu Mehmet son zamanlarýný ise kýzýnýn evinde geçirdi. Nizip’te 7’den 77’ye nohut satan Mehmet Taþçý Nizipliler tarafýndan oldukça seviliyordu. Nizip’e nohut alanýnda yýllarca hizmet veren nohutçu Mehmet Taþçý’ya Allah’tan rahmet yakýnlarýna baþsaðlýðý diliyoruz.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...
nrtmedya.com
Sayýn alý bey
nohutcu mehmet amcamýzýn vefatýný uzuntu duymus bulunamktayým
basýnýz sagolsun allah rahmet eyelesýn
mekaný cennet olsun
mehemt amcaýle guzel hatýralarýmýz var
mehemt amca bedesten cayýnda ýsten sonra gelir elinde
tercuamn gazetesý sonuna kadar ýkur ýyý býr memleketý seven
ýyý bir sýyasetcýdýr.
Tatlýcý huseyýn amcanýn yanýnda tatlý dondurma ekmekle bereber
durum yapardý
ramazan da cuz surmede elýnde kuran herzaman sýhlar camýde yerýný alýr
pur dýkkatle takýp ederdý
genclere herzaman guvenýrdý ýyýbýr mahalleli amcamýz idi
allaha rahmet eylesýn dostlarýn ve sevgýlerýn yanýna gýtmiþtýr
baba dostu kahvecý hacý ahmetýn oglu
ahmet kýlýckýran
Sayýn sahýn gumus (saban bey )merhaba
ahmet kýlýckýran
ahmetservet @aymerkez.net
allah rahmet etsin
Allah rahmet etsin. Çocukluðumuzun unutulmaz anýlarý arasýnda en güzel yerini almýþ birisi...Kendisini unutmayacaðýz.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Allah rahmet eylesin. Mekaný CENNET olsun. Beni çocukluðuma götürdü. Sabahlarý nohut dürümünü çerkezin fýrýnýnýn önünde duran Mehmet amcadan alýrdýk. ÖYLE DEÐÝLMÝ OSMAN (FELSEFE)
Allah Rahmeti ile yargýlasýn.
Mekaný cennet olsun.
vay be çocukluk dönemimizin en temiz ve en leziz nohut durumcüsü mamet ammi allah mekanýný cennet eylesin yakýnlarýna sabýr versin