cumhurýyet mah..iþyerlerinin yoðunlukta oldugu bütün sokaklar kapatýlsýn..
cumhurýyet mah..iþyerlerinin yoðunlukta oldugu bütün sokaklar kapatýlsýn..
Davut sokak dahilmi buna.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
bunun yapýlmasý biraz zor esnaf çok büyük tepki gösterir...
hemde orada iþi olanlarýn araçlarýný park edecek bir otopark bile yok...
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
olur mu hiç ! motora ara gazý verek, motorun krikolarý yere sürüyerek ,Arabalarla bir aþaðý bir yukarý sürerek ordan gecen bayanlarýn üzerine dogru .müziðin sesini sonuna kadar açacaksýnýz bu da ne diye herkes size bakacak. araç trafine belirli saatlerde kapatýlmasý için bir kaç defa yeni belediyeden beklentileriniz kosunda yazmýþtým evet terar yazýyorum burarnýn bir an önce belirli saatlerde trafige kapatýlmalý insanlar rahat rahat alýþ veriþini yapmalý
böyle bir proje çok güzel olur fakat oradaki esnafa ürün getiren araçlar nasýl nakliye yapacaklar ve sadece söylenen sokaða kilit taþý döþemek diðer sokaklarý daha sýkýntýya sokar bu sokaðý kullanamayan diðer sokaklara yýðýlacak ve alsana boy boy kaza
bence cumhuruyet mahallasendeki alýþveriþ maðazalarýnýn olduðu her yer kilit taþýyla döþensin
tabi en büyük sýkýntý nizip motorlarýnýnda engellenmesi lazým yoksa orayý ralli gibi kullanýrlar
yok sadece görünen sokak deðil baþta kuyumcularýn bulunduðu ptt caddesinden baþlayýp yukarý ahtapota kadar ptt ordan telekom a kadar aradaki bütün sokaklarý kapsayacak þekilde trafiðe kapanacak tabiki önce iyi bir altyapý lazým daha sonra otoparklarýn yapýlmasý lazým ayrýca antepteki gaziler caddesindeki esnafa ürün getiren araçlar nasýl nakliye yapýyorlarsa nizibinkide öyle olacak (düþünsenize yapay þelaleler büyük saksýlarda rengarenk çiçekler büyük lambalar güzel çöp kutularý sakin motor araç olmayacak her yer tertemiz nizipin deðerine deðer katar güzel olmazmý herkese hayýrlý iþler dlrm
Mesele gerçekten çok mühim bir mesele.Hele þu sýcak yaz günleri ve çarþýnýn kalabalýðýný düþünürsek meselenin halli çok önem arzediyor.Ýnsan memlekete geldiði zaman çarþýya çýkmaya korkuyor.Ki benim gibi Cumhuriyet mh. Er sk. da oturan biri için ne demek istediðimi çok iyi anlarsýnýz. Fakat bunun için halkýmýzýn yeterli ve gerekli baskýsýný ben göremiyorum.Görsem bile esnafýmýz burun kývýrýyor.Yani birinin istediðini diðeri istemiyor.Destek olmasý gerekenler tam tersine köstek oluyor.Onun için bu konuda en önemli iþ sayýn Nizip halkýna düþüyor.Tabi belediyemizinde halkýn nabzýný iyi okumalý.Ýstekleri iyi deðerlendirmeli.Son söz yerine cesur bir þekilde bu meseleye eðilmezsek bu mesled unutulp gidecek.Unutmayalým ve de unutturmayalým.
Dedemgilin mahallesini gördüm içim gitti keþke simdi nizipte olabilseydim.
Konu yuksel_fb tarafýndan (15.07.09 Saat 08:13 ) deðiþtirilmiþtir.
bir gün nizip e bunu yapicak bir babayigit gelecektir inþallah
bence burda esnafýn þahsi fikri deðil neyin nizip için doðru olduðunu düþünerek çalýþmalara baþlanýlmasý gerekir
Gerçekten yapýlmasý gereken iþlerden biri de bu sizlerin de dediði gibi. Çoluk çocuk alýþveriþe çýkmaya korkuyoruz. Zaten sokaklar çok dar bir de her dükkanýn önünde arabalar park etmiþ halde. Yaya olarak dahi yürümek çok zor. Ýnþallah yapýlýr da rahat ederiz..
slm arkadaþlar ya çarþý bölgesinde evi olan arkadaþlar ne yapacak. tabi ki kendinizi o açýdan düþünün öyle karar verin bence. daha öncede yapýl dý hatýrlarsanýz ama sonradan iptal oldu...
bence ondan önce yapýlmasý gereken çarþý bölümüne canlýlýk saglamak. hiç gece postane caddesine baktýnýzmý ne kadar sessiz ve ýssýz bunlara bence çözüm yollarý aramalýyýz...