ben birþey daha söylemek istiyorum trafik ýþýklarý ilk takýldýgý zaman ýþýklarýn tam önüne bir araç park etmiþti ýþýgý tamamen kapatýyordu polis ceza kesti hatta fotoðraf makinasýyla fotoðrafýný da çekmiþlerdi
ben birþey daha söylemek istiyorum trafik ýþýklarý ilk takýldýgý zaman ýþýklarýn tam önüne bir araç park etmiþti ýþýgý tamamen kapatýyordu polis ceza kesti hatta fotoðraf makinasýyla fotoðrafýný da çekmiþlerdi
Ýstanbulda bu kameralar resim çekip resimle birlikte cezayý adrese postalýyorlar, sýkýysa bir daha yap.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
en kesin çözüm..ana caddeleri tek þerite düþürmek..kaldýrýmlarý 4 mt reye cýkarmak..bak bakalým park eden oluyormu..nýzýp te yol kenarlarý ucretlerý otopark olsun demiþ bi arkadaþ..bu yürümez nýzýp te cok kavga cýkar otoparkcýlar la..
Mobesa kameralarý bildiðim kadarýyla trafiði kontrol etmiyor, sadece asayiþ için olsa gerek.
He ya, hele Turklere araba emanet ettin mi, ertesi gun postanda guzel bir fotograf, hele ne pozlar ne pozlar))) Isin kotusu plakaya ceza yaziyor olmalari. Yani caydirici da olsa, daha cok, bi daha kimseye araba emanet vermiyecegim yonunde oluyor
)))
Cezalar artýk hem sürücüye hemde araç sahibine kesiliyor dikkatli olalým araçlarýnýzý güvenmediðiniz baþkasýna ödünç vermeyin.
evet sürücüler hatalý ýþýkta geçenler var.yayalarda hatalý ayný þekilde .ama sanki bu ýþýklarda da problem var gibime geliyor.nizipimin ýþýklarýda bir garip.
yaklaþýk 20-25 tane msj okudum. bir çok mesajda doruluk payýda var hata payýda var. kimseyi kýrmadan birþeyler yazmaya çalýþacaðým. kimi arkadaþlar mobese kuruldu ceza yazýlmýyor demiþ. öncelikle mobeseler trf cezasý yazmak için kurulmaz. Bu ülkede kullanýlan araçlarýn %80 i kullanýcýsý adýna kayýtlý deðildir. yani yazýlan cezanýn kural ihlali yapana gitmeme olasýlýðý %80. ayrýca kýrmýzý ýþýk ihlali, park cezalarý sadece sürücüye yazýlan cezalardýr. araç sahibine gönderilmez. kameralarýn giriþ çýkýþlara konmasý, sadece trafik suçlarýný kontrol etme amacý taþýmaz. Kritik giriþ çýkýþlara konmuþtur. giriþ çýkýþlarý görmek için
vatandaþ adam olsun namuslu olsun rüþvet vermesin bak ozaman polis senden rüþvet alabiliyormu
vatandaþýn iþine geliyor 100 lira ceza vereceðine 20 lirayla yýrtarým diyo buyur þunu polis abi ben yoluma sen yoluna
haksýzmýyým kimse kimseden zorla birþey alamaz ve birþey veremez arz talep meselesi
maden bu kadar rahatsýzsýn neden þikayet etmiyon hiç baþýma gelmediki diyeceksen polisin rüþvet aldýðýný nerden biliyon duydum diyceksin
senin yaptýðý yargýsýz infaz ve bütün polisleri kaplayarak dürüst olsunlar demiþsin sana yakýþtýramadým senin hiç polis tanýdýðýn yok herhalde varsa nasýl çalýþtýklarýný sor sana anlatsýn
ozaman içinden geçenleri buraya anlat polise düþmanmýsýn deðilmisin saygýlar![]()
Zincirlere Vursalar Zamani Durdursalar Bitmez Bu Sevda
Dünyanin En Uzun Yanan Kirmizi isigi Oldugunu Yazmayida Unutmusunuz 72 Saniye![]()
Topraðýmýzýn Üstünde Þerefsiz Yaþamaktansa Topraðýn Altýnda Yatmayý Þeref Sayarýz..