lütfen bize hakaret edip deve kuþu demeyin ben GÜLDE ATSAN TÜKÜRSENDE SÝZE KIZMAM ZÝRA KARDEÞÝZ.SELAMLAR
lütfen bize hakaret edip deve kuþu demeyin ben GÜLDE ATSAN TÜKÜRSENDE SÝZE KIZMAM ZÝRA KARDEÞÝZ.SELAMLAR
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
O zaman bana biriniz þimdiki müslümanlýðýn içler acýsý halinin sebebini anlatabilirimi, madem bu yol gösteren önderler doðruydu dürüsttü müslümanlýk niye bu halde.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
müslüm abi bu kadar ortalýðý kýzýþtýrmanýza bi türlü anlam vermiþ deðilim
þunu belirtmekte fayda var þu anda en önde olan din islamdýr
buna kimsede
yalandýr diyemez ama hernedense siz herzaman dini konularý farklý yönlere çeviriyorsunuz buna da anlam vermekte zorlanýyorum
ezanýmýz 5 vakit okunuyor o yeter
sizler deðerlisiniz bazen böyle cevaplar vermeniz oldukça beni de kýzdýrmýþtýr
sizler önemli bilgi ve kültüre sahipsiniz dikkatinizi çekerim
selametle
abi müslümanlýgýn iþler acýsý derken? neyi kastemek istediniz?
peyðamber efendimiz (sav) bir sohbetinden.ben arapým ama araplar benden degil demiþ
yani herkes kendi nefsinden ve dininden sorumlu.yapmýþ oldugu günah ve hayýr olarak elbet hesapý sorulacak.kimi bu dünyada kimi ömür tarafta cezasýný ilaki görecektir, yeter'ki herkesin bakýþ acýsýna saygý duymak gerekir degil'mi abi saygýlarýmla..
asla birilerinin umudunu kýrma belki.de sahip oldugu tek þey,o dur...
Neyse herkesten özür dilerim, ama yinede ýsrar ediyorum kendisine þeyh þýh ermiþ denilen insanlar müslümanlara zarar veriyor.
yanlýþ islam yaþýyoruzda onun için ben yukardada bunu anlatmak istedim menzil veya oradaki alim insan veya baþka yerdeki bir alim insan sana bana veya baþkasýna islam anlatýrsa al amel et yanlýþ islam anlatýrsa terk et
Bak baþkan diyor adamýn hakkýný vermemiþler eger allahýn kuranýna göre haksýzlýk yapan insana zulmeden insaný küçük gören devletine zarar veren insanlýga zarar veren BETULLAHTA ÝMAMDA olsa gidecegi yer CEHENNEM hadise bu
imamý azam diger adý ile Numan bini Sabit veya ebu hanife yani bizim mezhep imamýmýz ammi ben mezhep kuruyorum veya kurdum dememiþ
insanlar ayetten ve hadisten hüküm çýkaramayýnca peygamberimizin nasýl yaþadýgýný sormuþ alýnan cevap karþýsýnda nasýl yaþayacagýný bilemeyince imamý azama gidip sormuþ oda görüþ bildirmiþ
yoksa islamda mezhep kurma veya mezepe girme diye olay yok
Þu var ilmimiz yetmedigi için Takkiki iman bilmiyor ve yaþamýyoruz
Taklidi iman yaþadýgýmýz için ÝMAMI AZAMI TAKLÝT EDÝYORUZ anlaþtýkmý güzel hemþerim
Derdimiz ayný bu kadar güzel islam nasýl bu kadar rezil bir islam alemi vucuda getirir iþte cevap soruda gizli
BU REZÝLLÝGÝ ÝSLAM DEGÝL ADI ÝSLAM OLAN BÝZ REZÝLLER YAPIYORUZ
HÝÇ BÝR MÜSLÜMAN GECESÝNÝ GÜNDÜZÜNE KATAN ATATÜRKE DÝL UZATIRMI MÜMKÜNMÜ BÝRDEFA GIYBET VE HARAM
Kim yapýyor sapýk ve cahiller sen ben islam yaþar sahip çýkarsak bagnazlar cahiller yol bulamaz anlaþtýkmý ammi
Selamlar
Estagirullah biz kýrdýysak sizden özür dileriz insanlar bir birinin gönül aynasýdýr insan hiç aynasýný kýrarmý
Kel olsak tamam aynaya ihtiyaç yok.Hehehehe
Fatih abi bizler müslüm abiyi seviyoruz müslüm abisiz de forum olmaz sonuçta burasý kýrýlma ve kýrma yeri deðil niziplerin aile ortamý biz aileyiz
selametle
abi özür dilemenize gerek yok eger kendi adýma sizi kýrmýþsam özür dilerim.. ilaki yanlýþýmýz olacak hatasýz kul olmaz,önemli olan birbirimizi anlamak anlatmaya calýþmak degilmi müslüm amiii))
Þükrü ammiye kýrýlmamýz mümkün degil ammi dogru söylüyor ********lardan korkmak lazým amma dogru insalarý karýþtýrmadan.Selamlar
Hepinizi seviyorum, bir gün sizi menzile götüreceðim, orayý benim gözümle görmenizi çok istiyorum.
abi mecnuna demiþler leylanýn nesini sevdin baþka kýzmý yoktu, demiþ,ah ah
birde benim gözümden bakýn leyla'ya demiþ![]()
Konu ziya_eren27 tarafýndan (12.06.09 Saat 15:15 ) deðiþtirilmiþtir.
Konunun baþlýgý Menzili merak edenler buraya![]()
Konu mehmet karakaþ tarafýndan (15.06.09 Saat 09:31 ) deðiþtirilmiþtir.
Yüzde yüz TÜRK olduðun gün cihan senindir
Hüseyin Nihal ATSIZ
Uydurma ve Ýsraliyat Hadis'lerle Ýslam bir Yahudilik bir Hrýstiyanlýk gibi 'Dogmalarýn', 'Ruhbanlar Sýnýfýnýn' otoritesinde Kul-Rab Ýliþkisini tekdüze ve anlaþýlmaz bir þekilde minimize bir anlayýþla bakýþ açýsý sunacaðýndan 'Allah Var! amma?!!....' haline getirmek.. Ýslamý yaþayan ve yaþatacak olan saf Müslümanlarýn önündeki en büyük engellerden biridir.
Bununla akalý olarak sizlere Ebul Hasan el-Nedvi'nin;'Müslümanlarýn Gerilemesiyle Dünya Neler Kaybetti' adlý eserini tavsiye edebilirim..
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..