belli idi akp nin alacaðý
selametle
seçim zamaný bende köydeydim ilk defa oy kullandým keþke de kullanmasaydým berbat bir seçim oldu AKP belde baþkanýný iki defa dövmeye kalkýþtýlar yinede AKP belde yi aldý inþaallah hayýrlý olur
Emrah TARHAN
TARHAN HARÝTA DA TOPOGRAF
www.tarhanharita.net
emrah@tarhanharita.net
Müslüm abi aha suçluda geldiSen hemen ilçe seçim kuruluna baþvur
seçim zamaný bende köydeydim ilk defa oy kullandým keþke de kullanmasaydým berbat bir seçim oldu AKP belde baþkanýný iki defa dövmeye kalkýþtýlar yinede AKP belde yi aldý inþaallah hayýrlý olur
Yüzde yüz TÜRK olduðun gün cihan senindir
Hüseyin Nihal ATSIZ
Hemen bu resmi CHP nin genel merkezine göndereyim.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Malesef istenmeyen görüntüler yaþandý Ayran'da... Gönül isterdiki demokratik bir þekilde seçim olsun ama malesef asker gölgesinde bir seçim yaþandý 7 Haziran 2009 Pazar günü Ayran'da.. Bu tabloyu oluþturanlar seçim atmosferinde ortamý gerenler bu manzarayý görünce utanmalýlar, þahsen ben Ayranlý biri olarak utandým. Ayran bu þeçimde malesef bir PKK'lý gibi gösterildi. Ýnþallah bu görüntülerden bir ders çýkartýlýr. Seçim bitti ama sonrasýnda kavgasý baþladý. Her ne olursa olsun sonuç bu þekilde olmamalýydý. Neticede seçime resmiyette 5 aday girdiysede seçim 3 aday arasýnda geçti ve bunlardan bir tanesi kazanacaktý. Ýki baþkanýn kazanmasý olmayacaðýna göre herkes kazanan kiþiye saygý göstermelidir. Kazanan Baþkan Selahattin Alpay'a baþarýlar dilerim. Ýnþallah kýsa sürede icraatlara baþlar.
Yusuf kardeþim, düþüncelerine deðer veriyorum ve okuyorum. Lakin fikirlerinde çeliþkiler göze çarpýyor. Baþbakan, Antalya'ya bilmem kaç defa hem de sýrf seçim için deðil; yapýlan yatýrýmlarý hizmete koymak için gidiyor ve AK Parti bu ilimizde seçimleri kaybediyor. Hem de Antalya'ya tarihinde az görülmüþ hizmetler götürülmesine raðmen. Herkesin söylediði ben de diyorum ki bu bir seçimdir ve sonuç normaldir. Sayýn Baykal ise sýrf seçim için geliyor Ayran Beldesi'ne. Dikkatinizi çekerim; sadece seçim için. Bu geliþin samimiyetine ne kadar güvenilebilir? Þimdi þöyle bir daha düþünelim; buna ne demek lazým diye?
Konu mahsuni63 tarafýndan (14.02.23 Saat 11:45 ) deðiþtirilmiþtir.
''Cennet Cennet Dedikleri Bir Kaç Köþkle Bir Kaç Huri Ýsteyene Ver Onlarý Bana Seni Gerek Seni"
Dusuncelerime degervermen senin inceligin ve guzelligindir tesekkur ederim. Deniz Baykal meselesi 'latifedir'. Ciddi manada yazmamistim.
'Fetullah' mevzusu diger konu basliklarinda tartisiliyor ancak kisilere hitabin olcusu 'hakarettir' heralde! Ustelik sen nasil 'efendi' diyorsan baskasi da hele topluma malolmus insanlara hitapda biraz daha musamahalidir. Son olarak ben henuz 'Fetullah' diye hitapda BULUNMADIM! 'Fetullahci cete' dedim! 'Fetullah' demem icin birini kastedip muhatap almam gerek ki, boyle bir durum da yok.
seçimi kaybedeceðini anlayan dtp ve pkk sempatizanlarý ortalýðý velveleye verdiler ama nafile.bunlarýn insanlara saygýsý yok.bu tip militaristlerin seçme hakýný bile elinden alacaksýn.müslüm beyede geçmiþ olsun dileklerimi iletir,seçim sonuçlarýnýn oraya fayda getirmesi dileðiyle
Ayranda çýkan olaylar gene Akp ye yaramýþNe kadar ballý bu Akp
Yüzde yüz TÜRK olduðun gün cihan senindir
Hüseyin Nihal ATSIZ
Millet AKP ye oy vermek için bahane arýyor.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
ilk secimden sonra ben neyapmisim diyenler ikincisinde dogru yere oy vermisler. Helal olsun. AKP forever