cýk ...
Ben aranýza girmem
cýk ...
Ben aranýza girmem
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Ya nerdeyse AK Müslüm ammi diyeceksiniz ayýp ya.Heheheeeeeeeeeee
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Müslüm aminin soyadý ne ki.
KAPKARA PEK
Osman Demir Istanbul
Dün aldýðým bir habere göre AKP daðýlma aþamasýna gelmiþ, ayrýlacak olanlarý CHP ye bekliyoruz,CHP ye katýlacak olanlara balcan kebabý yedireceðiz.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Dikkat et Müslüm Abi sana bir þey olmasýn.
Osman Demir Istanbul
Baykal gelmezse gelmeyiz...
Ýslam'ý kurtarmayý býrakýn, Ýslam'la kurtulmaya bakýn.
birgün akçakent ilçe yada belde olursa müslüm abide belediye baþkanlýðý yapar akçakentte![]()
sen bana ýþýk ver yeter bende filiz çok
Artýk Ançeketten de bir menzil yaparýz.
1-)Müslüm Bey Konuyu Saptýrdýðýnýzý Düþünüyorum ve çok farklý mecralara getirdiniz ben bu konuyu açarken sadece menzil i merak edenler için açmýþtým...
2-)Orada Kimse kimseye tapmýyor ya bunu türbeye gidip dua etmekle ayný þekilde düþünün niyet ne olmalýdýr orada yatan mübarek insanlarýn bulunduklarý manevi ortamýnda Allah a yalvarmak kimse bir þeyh e yalvarmýyor orada ...(Ki eðer öyleyse dediðiniz husus doðrudur hesap günü zor olur )
3-)Ýnsanlar Cahil yani bilmedikleri konulara önyargý ve düþmanca bakarlar öncelikler bu konuyu anlamaya çalýþýn....Siz Sahte Þeyhlere Takýlmýþsýnýz... Ki þeyhlere de takýlmanýz gerekmiyor Allah'a giden yollar çoktur kimisi tarikat a takýlýr kalbten ulaþmaya çalýþýr kimisi cemaate takýlýr kimisi aklýyla arar her yol zenginliktir...
4-)Býrakýn Günahkar Mustafa'nýn haline Allah karar kýlsýn herkes kendinden ve çevresini islam a çaðýrmaktan sorumludur...
5-)Deve Kuþu örneði bence çok ayýp kaçmýþ maneviyat ve islam hoþgörüsünden haberiniz olmadýðý apaçýk kimin ne kadar parasý olduðu da kimseyi ilgilendirmez
6-) Yetkililerden Ricam Mesajýmýn Silinmemesi ve Konunun Kilitlenmesidir...
Müslüm bey bizde sizi Allah yarattý diye Ýnsan olduðunuz için seviyoruz Umarým sizde bir gün hayata banka hesaplarý keramet gösterilerine takýlmadan maneviyat gözüyle bakablirsiniz... Selamlar.. Saygýlar...
Yine bir konu dah sonuçlanman kapatýlmýþ, olsun bizde burdan devam ederiz.
Güzel kardeþim kendine bile faydasý olmayan ölüden ne diye yardým istesin bunu bir türlü anlayamýyorum...Yani yatan sana göre ne kadar mübarek olursa olsun ÖLMÜÞ ve bitmiþ yav.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Mahmut bunu niye alýntý yaptýn.