Nizip Kaymakamý Hakan Yusuf Güner Kýrýkkale Valiliðine Atandý...
Hayýrlý Olsun....
http://www.haber7.com/haber/20090612...-Vali-oldu.php
![]()
Nizip Kaymakamý Hakan Yusuf Güner Kýrýkkale Valiliðine Atandý...
Hayýrlý Olsun....
http://www.haber7.com/haber/20090612...-Vali-oldu.php
![]()
sayýn kaymakamýmýzýn ilçemize yaptýðý hizmetler her kesimden takdir görmekteydi, bence ilçemiz için büyük kayýp...lakin yaptýðý hizmetler neticesinde bu görevi hak ettiði düþüncesindeyim...
yeni görevinde ve görev yerinde sayýn valimize baþarýlar dilerim hayýrlý olsun...
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
Hakan Yusuf GÜNER beyefendiye; Ýlçemize yapmýþ olduðu hizmetlerden dolayý teþekkür eder;
Bundan sonraki görev hayatýnda baþarýlar dilerim.
hayýrlý olsun.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Kaymakam Sn. Güner'in Kýrýkkale Valiliði'ne atandýðýný yazdý gazeteler bugün. Kendisine yeni görevinde üstün baþarýlar dileriz.
......................., Nizip Kaymakamý Hakan Yusuf Güner, Kýrýkkale'ye, ................................atandý. (AA)
ilçemiz adýna hem sevindirici hem de üzüntü veren bir olay...
yeni görevlerinde baþarýlar dilerim...
Bence çok üzücü bir durum çünkü o nizip sevdalýsý olmuþtu niziplileri kucaklayan sevecen bir insandý
yine de kýsmet diyelim
yeni görev yerinde baþarýlar dilerim hayýrlý olsun
Kýsa bir sürede halkýmýzýn büyük bir kesiminin teveccühüne mazhar olan sayýn kaymakamýmýzýn gidiþine üzülüyor,ancak vali olmasýndan ötürü de kendileriyle iftihar ediyor,ömrü boyunca baþarýlý olmasýný yüce mevladan niyaz ediyorum.
Bu arada ayrýlýþ tarihi hakkýnda bilginiz var mý sayýn Adminim.
Duyunca gerçekten üzüldüm, Nizip çok büyük bir deðeri kaybediyor, Sayýn Kaymakamýmýza Nizip adýna çok teþekkür ederim, en çok da kendisiyle tanýþamadýðýma üzüldüm, Kýrýkkaleye yolum düþerse kendisiyle mutlaka tanýþacaðým, yolun açýk olsun Sayýn Kaymakamým.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
herseye ragmen hayat hýzla devam ediyor cok üzülmemek gerek sayýn kaymakamýmýzýn yolu ve bahtý acýk olsun hayýrlý olsun
hayýrlý olsun.adamýn hizmeti takdir görmeseydi terfi etmezdi.hela olsun valilikte de allah yar ve yardýmcýsý olsun.yeni görevinde baþarýlar...
ilçemiz için büyük bir kayýp yeri doldurulamaz yeni görev yerinde baþarýlarýnýn devamýný dilerim
Kaymakam beye Valilik görevi Hayýrlý olsun.
Yüzde yüz TÜRK olduðun gün cihan senindir
Hüseyin Nihal ATSIZ