Maalesef yine, "benim grubumdan olmayan da bir hile vardýr" görüþü okuyorum.
Bundan sonra kýsýr bir döngüye gireriz.
Konu Türkiye'yi sevdirebilme çabalarý iken, uzun yýllardýr çekilmek istenilen mecraya kaymasýn lütfen.
Maalesef yine, "benim grubumdan olmayan da bir hile vardýr" görüþü okuyorum.
Bundan sonra kýsýr bir döngüye gireriz.
Konu Türkiye'yi sevdirebilme çabalarý iken, uzun yýllardýr çekilmek istenilen mecraya kaymasýn lütfen.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Ben hicbir gurupta degilim, dogru nerdeyse ordayim yanlis nerdeyse karsisindayim. Bir insanin delili kendiyle celisiyorsa baskasinin suclamasina gerek yokki!
Ne guzel diyorsunuz 'karin tokluguna' boyle bir uygulama ISLAM TARIHINDE YOKTUR Sadece 'cihadi ekber' ilan olur Sancaki serif cikarilir ki o da Peygamber Donemidir bi de Osmanlinin son donemi bu kosulda insanlardan sadece DEVLET birseyler talep eder. 15 asirlik ahlak terbiye usul ortadadir. Ama misyonerler bunu her zaman keyfi olarak yapar!
Sorarim size MILYON DOLARLIK KOSKTE oturan birinin sozu saf anadolu insanin sefaletiyle nasil izah olunur?
Ben dünyanýn her köþesinde Gülen cemaati okullarýnda, eðitimin sadece Türkçe yapýlmasýný kasdediyorum.Halbuki O okullarda eðitim Ýngilizce, ama Türkçe yanabcý dil olarak öðretiliyor.Ama Türkiye gibi kompleksli ülkeler kendi diliyle deðil yabancý dille eðitim yapýlmasýna izin veriyor.Prof.Dr.Oktay Sinanoðlu yaptýðý incelemede insanlarýn baþarýsý için ancak anadilde eðitim yapýlmasý gerektiðini ispatlýyor.
Konularý niye birbirine karýþtýrýyoruz ki
Mahmut Abi sana yeni bir konu açma düþüyor
Eðitim Türkçe ne demek.
Bu konuda bir baþlýk aç istersen
Orada yazalým.
Osman Demir Istanbul
türkiyem için islamiyet için ,cemaat.ta olsa tarikatta olsa yapýlan dogru ise emegi geçenlerden Allah razý olsun.görüyoruz ülkemizde çok bilmiþlerin aslýnda hiç birþey bilmedikleri gün gibi ortada ülkemin hakkýný savunmaya gelince nasýlda arkalarýna bakmadan kaçýverirler bu iþler lafla deðil yürekle olur yapýlanlarý küçümsemeyelim dünya alkýþlarken ,bizlerin acýmasýzca eleþtirmesi haksýzlýk oluyor.
haritada çoðunun yerini bilemedigimiz yerlere giderek ,o egitime sevgiye muhtaç, insanlara art niyet gözetmeksizin türkkiyeyi tanýtýyorlarsa .islamiyeti ögretiyorlarsa býrakýnda öðretsinler. adamlar gelip ülkemizde hiristiyalýgý yayýyorlar frasýz okularý var almanývar ingilizi var, bazýlarý bunlarý görmezden geliyor taaabi normal .türk okullarý varsýn dünyanýn her yerinde olsun .
Sadece bu konuya bile bu denli acýmasýzca bakabilen o güzel kardeþlerimize diyorum ki:
Helal olsun size...(!)
''Cennet Cennet Dedikleri Bir Kaç Köþkle Bir Kaç Huri Ýsteyene Ver Onlarý Bana Seni Gerek Seni"
Bu dgerlendirmeyi yaparken 'somuru duzenini' bilmeniz gerekir. Dunya ekonomik sistemini ve en onemlisi 'misyonerligi' gerisindeki siyonizmi!
Bunlar bizim gibi 'mert' degillerdir. Isi cozmusler. Basini oksayip elinde ne var ne yok aliyorlar. 'Beyaz adam elinde kitapla yuzyil once geldi, bizim topraklarimiz vardi. Simdi bizim kitabimiz onlarin topraklari var!' Bu cumle ne anlam ifade ediyor?
Peki 'turuncu devrim' nedir?
Islamda kimler para toplar ve netur hizmette bulunur? Vakif sistemi nasildir?
Maalesef benim saf anadolu insanimi bu 'kole duzeni icin' karin tokluguna dunyanin en ucra yerlerine gonderip uzerinden para kazaniyorlar! Oyle bir carkki, emek = bedava, tesvik ve vergi indirimi ayrica hizmet karsiligi ucret! Yani 3 girdi 1 cikti! su an milyar dolarlik sermayeyle dunya guc dengelerini nerdeyse belirliyecek guce erisilmis ve zayif ulkelerde 'soz hakkina' ulasilmis!
Oyunun farkinda degil misiniz?
Elhamdulillah
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Yapýlan iþleri takdir edip yanlýþ varsa doðrusunu göstermek veya doðrusunu yapmak lazým....
Helal olsun bu iþleri baþaran kiþilere þu veya bu þekilde Türkçeyi baþkalarýna öðretiyorlar Aynýsýný yapabilen var mý???
Bazý insanlar günlük yaþar ve görüntü inancýna uygunsa mutlu bir amigodur.Ama kimi insanlarda geniþ düþünür, evladýnýn hatta torununun geleceðini düþünerek yaþar. Kimilerinin kapasitesi belli ve dýþýna çýkmasýný beklemek abesle iþtigaldir. Ben iddia ediyorum, Dünya'da açýlan bu okullar ABD ve CIA destekli misyonerlik okullarýdýr. Israrla söylüyorum bu okullarda eðitim dili tamamen Türkçe olmazsa zamanla öðrendikleri türkçe unutulur gider. Bu okullarda yetiþecek o bahtsýz ama dahi ülke çocuklarý, tahsil hayatlarýnýn sonunda ingilizce eðitimi nedeniyle, bizim ülkemizdeki yarý aydýnlar misali kendi ülkesini beðenmeyip büyük ihtimalle ABD'ne koþacaklar, yüzyýllarca ülkelerinin geri kalmasýna sebep olacaklar.
Konu tytyhgtyhgh tarafýndan (11.06.09 Saat 09:02 ) deðiþtirilmiþtir.