YOK :-))
YOK :-))
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
ne yok kardeþim pardon metalim?
Mühendishane-i Berri-i Hümayün -:--:- Ýstanbul
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
Acun abiiiiiiiii....! Uyan da balýða gidelim abiiiii..... Herifler parka ismi vermiþler bile.... Bir önceki sayfayý okuyuversen hani fena olmaz....
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
Selamlar orhan kardeþ duyduðum haberlere göre Osmanlý Parkýnýn ismini baþkan seçmiþ talep olan isimlerin arasýndan Madem baþkan seçecekti ismi o zaman bu siteye neden konu açtýn direk baþkan seçeydi. Yok siteye konu açmýþsýn o zaman býrakýn biz seçeydik ismi ne gerek vardý bunca iþe direk adýna koyardý baþkan parkýn.
Ýddia ediyorum isterseniz oylamaya sunun ve ya anket yapýn en uygun isim
ZEUGMA KÜLTÜR PARKI
valla biz ne desek boþ ama ben yine de AY BAHÇESÝ olsun derim
alýntý:
"quote" mahmil demiþki:
Sultan Abdulhamit Han Parký veya Osman’lý Parký olabilir.
Sayýn orhan bey bakýn ilk ben Osmanlý Parký Adýný Söylemiþim.Lütfen bana ait olan kazanmýþ olduðum hediyeyi alayým diyorum.
alýntý:
"quote" new zelland demiþki:
Selamlar orhan kardeþ duyduðum haberlere göre Osmanlý Parkýnýn ismini baþkan seçmiþ talep olan isimlerin arasýndan Madem baþkan seçecekti ismi o zaman bu siteye neden konu açtýn direk baþkan seçeydi. Yok siteye konu açmýþsýn o zaman býrakýn biz seçeydik ismi ne gerek vardý bunca iþe direk adýna koyardý baþkan parkýn.
Ýddia ediyorum isterseniz oylamaya sunun ve ya anket yapýn en uygun isim
ZEUGMA KÜLTÜR PARKI
Sevgili arkadaþým baþkanda zaten bunu kafasýndan seçmedi.Burdaki yorumlara bakaraktan en çok istenenisim bu olduðundan baþkanda bunu seçdi.Ne yani burda baþkan kafasýndan mý seçti demeliyiz.
Buradan tüm arkadaþlara sesleniyorum fikirrlerimize saygý duyulmayacaksa lütfen böyle konular açýp insanlarý meþgul etmeyelim.
Sevgili mahmil kardaþ bu parkýn ismi zaten temeli atýldýðýnda belliydi ne diyorsun sen birde üstüne bu konuyu açýp insanlarý meþgul ediyorlar.
NEW ZELLAND.
BENCE [u]OSMANLI KÜLTÜR veSANAT PARKI</u OLMALI.DÝÐER ÝSÝMLERÝN BU PARKA UYGUN OLMAYACAÐINI DÜÞÜNÜYORUM..
OSMANLI PARKI ÇOK ÝYÝ OLDU MÜKEMMEL BÝR ÝSÝM NÝZÝPE HATIRLI OLSUN
memati kardeþ zaten atý alan üsküdarý geçmi biz boþa konuþuyoruz daha fazla yorum yapmamýza gerek yok anlayan anladý zaten ne demek istediðimizi
NEW ZELLAND
Arkadaþým kuru kuruya ýsrarcý olmasak diyorum.Daha önceden bu isim kafalarda olduðunu kim söyledi?velevki haklýsýn önceden oldu.Burdakilerin hepsi demesekte çoðunluðu mutabýk kaldý.Sorun ne?
merhaba benparkýn isminin kalýcý ve huzur verici olmasý taraftarýyým.benim önerim parkýn isminin AY BAHÇEÞÝ OLMASIDIR.umarým
gerçektende hem güzel hemde anlamlý ve de özel bir isim olur..
alýntý:
"quote" new zelland demiþki:
memati kardeþ zaten atý alan üsküdarý geçmi biz boþa konuþuyoruz daha fazla yorum yapmamýza gerek yok anlayan anladý zaten ne demek istediðimizi
NEW ZELLAND
Kardeþim sizin dediðiniz olmadý diye bu kadar ýsrarcý olmanýn anlamý yok. Lütfen kendinizi her yorumun arkasýndan mesaj yazmak zorunda hissetmeyin. Vermek istediðiniz mesaj alýndý.
Zamanýnda sayýn baþkan "Birde Nizip.comdakilerin fikrini alalým" demiþ. Bu onun halkýna verdiði deðeri gösterir. Ýsimlerin içerisinde Osmanlý Parký ismide vardý. Siz beðenmeyebilirsiniz ama birçok kiþi önermiþ ve halk arasýnda da bir grup bu ismi tuttu. Ýsim beðenilmiþ ki Osmanlý parký olmasýna karar verilmiþ.
Teþekkür ederim.
Edited by - admin on 14.09.2006 2:33:49 PM
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254