Burasý mustafa kemal paþa beklerim dostlar gökhan çok haklýsýn.selamlar
Burasý mustafa kemal paþa beklerim dostlar gökhan çok haklýsýn.selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Yanlýþ hatýrlamýyorsam, burasý Suuçtu þelalesi olmasý lazým Fatih abi.Eðer öyleyse baya bir doðasý bozulmuþ.
Çünkü, benimde gidelim baya bir yýllar oldu; Yinede yanýlýyor olabilirim.
Dün görüþtük Orhanla, bana bugün için sabah Bursa'ya sana uðrar bir çayýný içer devam ederiz demiþti...Sabah gelen olmayýnca Fsoyarýk abiyi aradým sabah 7:30 da çanakkaleye hareket etmiþler.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Mahmut avatarýnda çok yakýþmýþ pardon resmin heh heeee
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Tur boyunca bizleri yalnýz býrakmayýp ilgi ve alakalarýný fazlasýyla gösteren,baþta Fatih abime ve diðer tüm dostlara selam olsun...
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Uðrayacaðým deyip uðramadan tüyenlerede selam olsun!!!!!...
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
Orhan sen bu özürünü Mahmut Nizip'e geldiðinde her sabah nohut dürümü ýsmarlayarak yerine getirebilirsin.
Zatýalilerinizi çok bekledik, gözlerimiz yollarda kaldý.Müskülatýnýzýn ehemniyeti buruk kalbimizi mesrur etmeye yetmedi.Geleceðinizi öðrendiðimiz andan itibaren sevince gar olan kalbimiz ekildiðini anlayýnca sanki bir serçe kuþunun yakalandýðý anki kalb atýþý misali kafesinden çýkacakmýþ gibi oldu.Düþündük ki; demekki biz doslarýmýzýn kalbinde yer edinememiþiz,onlara kendimizi yeteri kadar kabullendirememiþiz...Biz zatýalileriniden asla bir özür alacaklý deðiliz...Allah' c.c emanet olunuz efendim.![]()
Vay vay vayyyyyyyy, edebiyatý mahvettin.
Zat-ý þahanelertinizin agzýnýndan nebaan eden terennümler bizi mestü hayran kýldý istikbaliniz zeval bulmasýn efendim.Selamlar
Bu teganni ve hoþ sadalarýnýzý resimdeki yerlerde sarfý nazar edip bizi onurlandýrýnýz efendim
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Muhterem üstadým Mahmut abim ; müþkülatýmýzýn ehemmiyeti söz konusu olmasa idi,kesinlikle zatýalinizin malikanesine teþrif edecektik,malum söz konusu Çanakkale vilayetinde yatan þehid ecdadýmýz olunca,iþi kuraya býraktýk ve ok torbasýnda gelibolu çýkýnca sizleri ziyaret edemedik. Yoksa kalbimizde gönlümüzde sizinle idi...![]()
Ben kimim..?