Milleti kazýklamak yerine teþvik etseler daha çabuk çözüme kavuþur,özendirici kampanyalar düzenlemeleri lazým.Abonelikleri taksitlendirmek çekiliþle kombi vermek vs.vs. gibi.
Milleti kazýklamak yerine teþvik etseler daha çabuk çözüme kavuþur,özendirici kampanyalar düzenlemeleri lazým.Abonelikleri taksitlendirmek çekiliþle kombi vermek vs.vs. gibi.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
þu an için nizipte doðalgaz kullanýmý diðer bir çok ile göre cazip ülkenin en ucuz gazýný kullanma gibi bir fýrsata sahibiz.gazýn þu an için taþýma ile gelmesi gazin tüketiciye olan maliyetini artýrýor anlamýna gelmesin bu tamamen gaz daðýtým þirketinin sorunu.antepte m^3 birim fiyatý neyse (0.63 kr) nizipte de ayný.bu arada ana çelik hattýda en geç bu yýl sonunda bitirileçeði taahhüt ediliyor.
SEDAT YAPICI
MAKÝNA MÜHENDÝSÝ
GÜNEYDOÐU MÜHENDÝSLÝK DOÐALGAZ ISI SÝSTEMLERÝ (NÝZÝP)
Doðalgaz mý?
Þehrimize geldi mi?
Haberim yok valla.
Benim yoksa %80 nin haberi yoktur
Sevgiler...
Sadece mutfaða baðlatmak için asgari harcama 1500 TL. benim aylýk tüp masrafým 21 TL doðalgaz gelirse bu 11 TL olacak. ayda 10 TL kara geçmiþ olacaðým. Bu demektir ki 1500 TL masrafýmý 1500/10 = 150 ayda çýkaracaðým. yani 1500 TL paraya yatýracaðým. sonra bu parayý 12.5 yýl'da amorti edeceðim. Bu arada ABD'yi hoþnut edecek her dýþ politika sonrasý Ýran devleti gaz musluðunu kýsacak. Tek avantajý çevreci olmasý.
Biz Nizipte oturken aksilik bu ya, mutfak tüpümüz ya arefe günü akþam biter, yada bayramýn 1. günü biterdi.Ama doðalgazda böyle bir sorun yok.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
sayýn nizipli arkadaþlarým doðal gaz konusunda bilisi olanda konuþuyor olmayanda nizipte neden talep az bence bizim insanýn bu konuda daha bilgisi yok biraz çekimser yýlda kömüre yada oduna ne kadar para veriyoruz hesaplayalým bi daire bir bucuk milyar kömür parasý veriyor ayda bir mutfak tüpü alýyoruz buda 43-44 milyon doðalgaz olsa ne kadara gelecek acaba lütfen arkadaþlar bilgisi olmayan yorum yapmasýn neden doðalgazýn nimetlerinden faydalanamýyoruz bence bu olumsuz söylentiler kimin iþine geliyor düþünün doðalgaz gelse kim iþ yapamayacak düþünün birde bu mahalle söylentilerini bir kenara býrakalým
yavuzselim bulvarýnda apartman sakinleri istemiyor diye biz baðlatamýyoruz ferdi olarak tek þahýs nasýl baðlata bilir ayrýca binamýzda kaloriferli(kömür) yakýlýyor.Bilgisi olan cevap yazarsa bilgi sahibi olaçaðýz teþekkürler.
Ýstanbulda eðer apartmanda sadece bir daire kullanmak istiyorsa, apartman içindeki tüm ana tesisatý kendi cebinden yaptýrýyor, yani herkesin daire kapýsýna kadar tesisatý çektiriyor sonra kendisine doðalgaz baðlatabiliyor, yoksa tek baþýna kendi dairesine hat çektiremiyor.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Karkamýþ'taki mayýnlarýn temizlenmesini tartýþýlýrken Nizip'in sokaklarýna mayýn döþeniyor! Gördüðüm kadarýyla Nizip'e döþenen doðalgaz tesisatýnýn standartlarla uzak yakýn alakasý yok. Allah görünmez kazadan korusun. Evinize doðalgaz döþetmeden önce bir kere daha düþünün...
bireysel emekli, sadece üye...