Bende Ýstanbul Fatih Ýlk Okulunda okurken mehter takýmýndaydým, bu resimler anýlarýmý tazeledi, ama bizde mikrofon yoktu.
Bende Ýstanbul Fatih Ýlk Okulunda okurken mehter takýmýndaydým, bu resimler anýlarýmý tazeledi, ama bizde mikrofon yoktu.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Abim zannederim belli alan içerisinde mehter baþý mehterana sesini duyurmak ve komutlarý hem mehterana hemde izleyicilere duyurmak için kullanýyor mikrofonu.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
menes abi net olarak fotolarda çýkmamýþ bir kaçtanesinde ters yerlerde çýkmýþ...
Sevgili menes dostum, sen bu Mehter takýmýný zor kurarsýn
Sebebine gelince Mehterdeki görevleri karýþtýrdýn, o gördüðün sakallý vatandaþ ''ÇORBACIBAÞI''dýr, ben MEHTERBAÞI'yým. Ben çorba yapmasýný bilmediðim için çorbacýbaþý olmadým
Mehter takýmýnýn yüzlerinin dönük olduðu tarafta duran ben oluyorum
![]()
Pala abim! benim senin olduðun yerde mehter kurmak, yada mehterin içindeki sýralamayý bilmek ne haddime. Sen kur mehteri, çorbayý biz yaparýz... Sonra bizim mehter hayali olacak sitede kim nerde duracak diye hayali bir mehter anlayacaðýn.
Mesela
Çorbacýbaþý:Mehmet parlar...evet devam
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Her zamanki gibi etkinlik yine muhteþem geçmiþ,eeee ne de olsa baþ aktör Pala abimiz.O bir kükredi mi evvelAllah almanyayý da Avrupayý da sallar...emeklerine saðlýk usta.þimdi de biz sizi bekliyoruz,hayýrlýsýyla memleketi ne zaman þereflendireceksiniz?
baþta çetin bey olmak üzere emegi geçen tüm kadeþlerime teþekür ediyorum. gurbetten gurbete selam olsun.
Sayin Nizip´li hemserilerim, bu etkinligi önemli isiniz olmadigi halde kacirdinizsa yaziklar olsun. Helede Mehter takimi programa basladiginda tüylerim diken diken oldu. Kendimi aglamamak icin zor tuttum.
Tüm Eppingen camiisi görevlilerine tesekkür ediyorum, ben Almanyada cok Camiilerin etkinliklerine katildim ve görev aldim. Fakat böyle bir insan selini hic görmedim. Bu kalabaligin üstesinden, hic kimseyi üzmeden, gelen Eppingen Diyanet Camii´si görevlilerini tebrik ediyorum. Allah hepisinden razi olsun