Bundan önce Nizipte su kýtlýðý varken oldu.Þimdi deðil
Bundan önce Nizipte su kýtlýðý varken oldu.Þimdi deðil
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
tamir iþleminin 2 saate kadar bitirilmesi ve su basýlma iþlemine basýlmasý bekleniyor.
Suyun þehre ulaþmasý Sabahý, Kesintisiz verilmesi ise 24 saati bulacaktýr.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
geçen yýlda su kesintisi olmuþtu 2 3 gün..her yýl mutlaka 2 3 gün su kesintisi olur havalar ýsýnýnca...beledýyeyi arýyorum birisi su borusunu patlatmýþ diyor..toprak altýndaký koca ana su borusu nasýl patlar anlamadým gitti..100 bin nufuslu þehirde baraj 5 km yakýnýmzda koca fýrat nehrý akýyor..bizim suyumuz yok..ne kadar acý...
yedek boru neden yapýlmamýþki..neden tek hatta baðlýyýz...21. yüzyýldayýz..su hayattýr...
Neden 21. Yüzyýlda 2 hatlý elektirk vermiyorlar boro tek kablo üzerinden veriyorsunuz.Önce kendinizi düzeltin daha sonra baþkasýný eleþtir.
Hayri Murat Bakýrcý
iyi yaw..akmasýn sular..sanki tek bana lazým..nasýlsa bosuna yazýyoruz burdan..tifo salgýný baþlarsa da eleþtritmessiniz..
iyi allahtan hemen çözmüþler.yoksa millet periþan olurdu valla..
![]()
Nizip Belediye Baþkan Yardýmcýsý Latif Karadað, Su Terfi Merkezindeki ilçeye su besleyen deponun ana borusunda patlak meydana geldiðini belirtti. Yaþanan arýza nedeniyle 2 gün boyunca Nizip Þehir Merkezinin tamamýna su verilmeyeceðini söyleyen Baþkan Yardýmcýsý Latif Karadað, Arýza ekibi tarafýndan sabahýn erken saatlerinden itibaren çalýþma baþlatýldýðýný ve arýzanýn giderilmesi için çalýþmalarýn bugün akþam saatlerinde tamamlanacaðýný ifade etti. Yaþanan bu arýza nedeniyle Nizip Ýlçesine iki gün su verilmeyeceðini ifade eden Latif Karadað, bundan ötürü Nizip Halkýndan özür diliyorum dedi.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...
nrtmedya.com
Eskiden yapýlan evlerde su depolarý vardý,su kesintilerinde çok iþe yarýyordu.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Neden patlamýþ olabilir bu boru daha yeni döþenmedimi, yoksa borular kalitesizmi, ya tekrar patlarsa .
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Nizip'e her geldiðimde mutlaka hastalanýyorum yoksa sebebi Tifo mu.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
o zaman bize neden bir þey olmuyor. nizibimizin suyu tertemizdir...
madem konu su kesintisi ve ANKARA bende bir þeyler yazayým bende 2 yýl önce ankarada askerlik yaparken su sýkýntýsý cok oluyordu onun için bizde arkadaslarla bidaha ankaraya gelmeyiz diyorduk