bence de zeugma kültür parký olablir
bence de zeugma kültür parký olablir
ramazan abi böyle bi þey olursa çok süper olur yaa.umarým en kýsa zamanda görürüz)
isimden haber varmý?
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
iLÇEMÝZE HAYIRLI OLSUN. pARKIN ÝSMÝ :
OSMANLI PARKI
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
OSMAN GERÝ DÖN BAK PARKA BÝLE ADINI VERMÝÞLER.HAYIRLI OLSUN
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
Öyle ise baþýlýðýda deðiþtirelim artýk.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Hayýrlý olsun Nizipe faydalý bir olacaðýna inanýyorum..
artýk seneye gelip orda çay içeriz orhan abimD
bide FOTOSUNU ÝSTÝYORUM ÇOK ÞEY DEGÝL DIÞARIDAYIZ MERAK ETTÝK .
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
BÝRAZ DAHA ORTAYA ÇIKSIN FOTOLARINI ÇEKECEÐÝM.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
hayýrlý olsun Nizip'imize...
orhan abi sen gönder gönder maþallah çok güzel bir park olmuþ (ismi gibi) bak abi bayramda geliyorum elimize çay termosunu alýr otururuz. tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-smile[/IMG] (gerçi bayramda Orhan abiyi nasýl bulacaksak)
Mühendishane-i Berri-i Hümayün -:--:- Ýstanbul
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
Bayramda Nizip.com üyelerine özel program yaparýz,sen kafaný yorma Cengiz.
Ben kimim..?
orhan kardaþ osmanlý ismi güzelde zaten osmanlýyý tüm dünya tanýyor ne gerek vardý bence adý,
ZEUGMA KÜLTÜR PARKI OLMALIYDI
Kardeþ iyi hoþ söylüyorsunda iþ iþten geçmiþ tüm motifler bu isme göre hazýrlanmýþ. Resimlere göre bayaðý da hoþ bir park çýkmýþ. Ama tine de ZEUGMAnýn daha güzel iþlenebileceði bir park yapýlabilir. Belli mi olur bir bakarsýn Yapýlacak olan kültürkompleksinin çevresi gerçekten bir "ZEUGMA BAHÇESÝ" þeklinde düzenlenebilir. (bu arda belediyenin yapacaðý Kültür kompleksinden haberiniz var deðil mi?)
Mühendishane-i Berri-i Hümayün -:--:- Ýstanbul
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)