Durun! ne yapýyorsunuz? Adamý az biþey ümitlendirdik, Kursaðýnda býraktýnýzSoda iç müslüm abi anca sindirirsin...
![]()
Durun! ne yapýyorsunuz? Adamý az biþey ümitlendirdik, Kursaðýnda býraktýnýzSoda iç müslüm abi anca sindirirsin...
![]()
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
Mahmut Abi bu arada çok kýzýyor.
Fakat ciddi bir açýlým getirmiyor.
Sadece bizi eleþtiriyor.
Eleþtiriyi býrakýn
Ýtham ediyor.
Korkaklýk falan.
Ben daha ciddi yorum beklerdim ondan ama
Nerde
Osman Demir Istanbul
Tabi tabi Mahmut abin amigo gibi hükümet karþýtý ve iftiradan baþka birþey bilmez deði lmi? Sen deðilmisin ki; Mayýn temizleme ihalesini Ýsraile verip topraklarýmýzý kiralamazsak, yedek parçanýz yok, tüfeðiniz atmaz,yedek parça satanýnýz olmaz, uçaðýnýz uçmaz kýmýldayamaz diyen, savaþmak intihardýr diyen? Bu tarzýn, milleti komplekse sokarak pasifize etmek deðilmidir.Cevaplarýmýn hiçbir yerinde ABD ile savaþalým demedim ama çok gerekirse, ülkenin baðýmsýzlýðý, doðal kaynaklarýmýzýn halkýn hizmetinde kalmasý için ölümüne onurumuz için savaþmalýyýz diyorum.Mayýnlý arazinin temizlenmesi iþi tahmini 35 milyon dolar ama hükümet bu parayý veremeyiz diyor ama öbür yandan Baþbakan'a çok acil ve gerekli olmadýðý halde 61 milyon dolara uçak alabiliyorlar.Bu mayýnlarý TSK kuvvetleri temizleyebilirim diyor ama istediði para hükümetçe verilmiyor.Görüþülen kanun teklifinde, açýlacak ihalede adeta Ýsrail tarif ediliyor.Þükür ki sitede aklýselim arkadaþlar da bu oyunu görüp idealinin kendi imkanlarýmýzla mayýnlarýn temizlenip yöredeki topraksýz çiftçilere toprak reformu çerçevesinde daðýtýlarak, organik tarýmla saðlýklý ürünlerle maddi ve manevi kazancýn içeride kalmasýný söylüyorlar.Organik tarýmla gelecek zenginliðin yanýnda, Ýsrail'in kuruduktan beri izlediði yayýlmacý politikalarý be Tevratta yazýlý Fýrattan Nil'e vaadedilmiþ topraklarda Büyük israil devleti ideallerinin varolduðu da bilinmesine raðmen bu peþin ihale neden? Burada bizlerin bilmediði ama senin bildiðin söz ve mecburiyetler mi var? Hükümet vermezse Türkiyeye savaþ açýlýp zorla alýnacaðýný mý biliyorsun? Bilsen bile, bu ülkenin satýlýk olmayan her evladýna, ölüm pahasýna vatanýn her karýþ topraðýný gerekirse son damlasýna kadar savunmak düþmez mi? Bu kadar gariban Mehmetçik PKK terörüyle boþuna mý þehit oluyor.Burada karnýndan konuþan sensin.Açýkça söyle; Türkiye bu ihaleyi Ýsraile vemek mecburiyetindemi, vermezsek ABD ve Ýsrail bize savaþ mý açacaktýr? Bu konudaki düþünceni kývýmadan erkekçe yaz, sana çözümünü söylemeye çalýþalým.
Konu tytyhgtyhgh tarafýndan (27.05.09 Saat 13:41 ) deðiþtirilmiþtir.
Bence Osman da rahatsýz bu konudan ama AKP li olduðundan Tayyibe toz kondurmak istemiyor, Osman anla artýk Tayyip bazý þeylere gizlice imza atmýþ geri dönüþü de yok, 900 km lik sýnýrýmýzý Ýsraile teslim ediyoruz. Gerisini sen düþün.
Sen ilk erken seçimde CHP ye oy ver bak biz Kýbrýsý nasýl aldýk, buralarýda hallederiz evel allah.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
![]()
Bence Mahmut Abi Ak Parti karþýtý olduðundan
karþý çýkýyor.
Ne var yani Ýsrail nede nasiplensin.
![]()
Osman Demir Istanbul
Türkiye açýsýndan çok önemli olan bu konuda,elle tutulur ciddi yorumlar bekliyordum.
Yüzde yüz TÜRK olduðun gün cihan senindir
Hüseyin Nihal ATSIZ
Arkadaþlar her yükseliþin bir zevali vardýr,müslüm bey dogru söylüyor eger bu nimetin kýymetini ikdidar bilmezse önce Allah sonrada kullar ellerinden alýr.
Rahmetli menderes ve ekibi CHP den ayrýlýp DP partiyi kurdular çok yanlýþlar hatalar zulümler yapýldý chp yapttý ellerinden alýndý dp yaptý onunda ellerinden alýndý hemde çok acý olarak
Yakýn örnegi ANAP ders almak lazým bence
Ancak ALLAH CHP NÝN BAÞINDAN DENÝZ BAYKALI EKSÝK ETMESÝN:SELAMLAR
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Goruldugu kadariyla binbir turlu senaryo var ve millet icin hangisi hayirli ancak zaman gosterir. Konuyla ilgili yeterli bilgim olmadigi icin net seyler yazamiyorum.
Insallah milletimiz icin hayirli sonuclar cikar.
Þimdi iþin gerçeði þu ki
Savaþ kapýmýzda
ya içine gireceðiz
ya dýþýnda kalacaðýz
hepsinin bedeli baþka
hepsi zor.
Mayýn temizliðide bu iþin bir parçasý.
Ecevit zamanýnda mayýn temizliði için gerekli araþtýrma yapýlýyor
Ama karþýklýk çýkýnca kalýyor.
Bu gün yine ayný seneryolarla karþý karþýyayýz.
Hükümetin þu veya bu olmasý mesele deðil.
Her hükümet ayný sýkýntýlarý duyuyor.
Ancak en Türk Milleti için en az zarar veren
Durum Nedir ona bakmak lazým.
Osman Demir Istanbul
Yüzde yüz TÜRK olduðun gün cihan senindir
Hüseyin Nihal ATSIZ
Askerliðini istihkam sýnýfýnda yapanlar bilirler, mayýn döþeme eðitimleri alanlar vardýr, mesela 100 metrekarelik bir alan mayýnlanacak neler yapýlýr?
öncelikle mayýnlanacak araziye ölçü olacal bir nirengi noktasý oluþturulur daha sonra bu alanýn üzerine döþenecek mayýnlar nirengi noktasýna göre koordinatlarý tespit edilir küçük krokiler ve sonrasýnda daha büyük harita türü milimetrik hassasiyeti olan anlaþýlýr þekilde haritalar oluþturulur...
eðitim sonrasý ilgili komutan oluþturulan bu krokiye göre herhangi bir mayýnýn yerini haritaya göre tespit eder eðer hata yoksa eðitim baþarýlý olmuþtur çok küçük hatalar bile gözardý edilmez...
1956 yýlýnda olsa bile TSK'nýn bu mayýnlý arazilerin haritalarýný en az üç beþ kopya ile ilgili konutanlýklarda ve daha üst komutanlýklarda saklamamasý, arþivlememesi gibi durumun söz konusu bile olmayacaðý aþikardýr, ancak her nasýl olmuþsa bu haritalar (medyaya göre) kayýp, yok..!
Eðer öyle olsa bile bakýn mayýnlarý nasýl temizleniyor üstelik buradaki mayýnlarýn tamamý antitank deðil anti personel mayýnlar...
Bir de þunu hatýrlatmakta fayda var bu mayýnlarý temizlemek için öyle uzay teknolojisi gibi bir teknoloji gerekmiyor aþaðýdaki linkten izleyin..!
mayýn nasýl temizlenir
mayýn nasýl temizleniz 2
Ýslam'ý kurtarmayý býrakýn, Ýslam'la kurtulmaya bakýn.
TEZGAH KÝMÝN-KÜRESELCÝLERÝN
----------
Paranýn dini, ýrký olmaz. (...) Yahudi sermayesidir, olmaz. Yahu burada kim çalýþacak? Ýzak çalýþmayacak, Hasan, Ahmet, Mehmet çalýþacak! ”
Ýsrail vatandaþý Ýzak’ýn çalýþmayacaðý, yani aða olacaðý, Hasan’ýn, Mehmet’in, Ahmet’in ise AKP iktidarý eliyle kendi topraðýnda marabalaþacaðýnýn itirafýdýr
Ve devam diyor Baþbakan:
“- Suriye bunu yaptý, biz de yapalým dedik! ”
Ýþte acý olan ve Baþbakanýn cevap vermesi gereken soru burada düðümleniyor:
“-Suriye bunu nasýl yaptý? ”
Arkasýnda, bugüne kadar milyonlarca kilometrelik mayýnlý alan temizlemiþ NATO olmayan ve Türkiye kadar maddi ve teknik imkânlara sahip bulunmayan Suriye’nin yaptýðýný Türkiye yapamýyor olabilir mi? !
Olamaz.. Bunun cevabý, “yapamýyor” deðil, bu iþi birileri bilerek “yapmýyor” yahut, bu iþ Türk’e, Türkiye’ye, birileri tarafýndan, inadýna, Irak’ýn kuzeyindeki oluþumun Akdeniz’e açýlmasý için “yaptýrýlmýyor” olabilir mi?
Son sözümüz þu.
Ýsrail’in, Arz-ý Mev’ud sýnýrlarý içersinde gördüðü 210 bin dönümlük o topraklarda nefret ettiði Suriye ile de 510 kilometre sýnýr olduktan sonra, 49 yýl süresince, sadece domates, biber yetiþtirmekle yetineceðini söylemek, sonra da bizlerden, buna inanmamazý beklemek, bilerek yahut bilmeyerek, Ýsrail adýna konuþmaktan baþka bir þey deðildir. Türkiye-Suriye sýnýrýnda Türkiye ve Suriye için Ýsrail’den daha tehlikeli bir mayýn düþünemediðimizin bilinmesini istiyoruz.
HASAN DEMÝR-YENÝÇAÐ
BÝR SORU;
ahmet in mehmet in iþ bulabilmesi için illaki yahudinin sam ýn hans ýn yatýrým yapmasý mý gerekiyor.
mayýnlarýn temizleneceði alana özel yasa çýkararak bölgedeki köylüye kiraya verilemezmi?
68 milyona 3. uçaðýný alan baþbakan 35 milyon u tsk ya niye vermez..de bu temizlik iþini yapsýn? ? ?
daha ortada biþey yok ama tepkimizi koymalýyýz israilliler almasýn bu ihaleyi...
ama baþka bir firma üstünden yine israil alýr muhtemelen..
1-Karkamýþ harabeleri ve turizm
2-Tarýma elveriþli topraklar
3-Petrol rezervi
Ýþtah kabartan bir üçgen...üstelik mayýndan sonra Suriye ve Irak sýnýrýna komþu vilayetlerimizdeki ekonomik canlýlýk.
Þimdi gelelim israil'e ve yahudilere,kutsal kitaplarýnda vaad edilen topraklar ve üç nehirden bahseder.bu üç nehirden ikisi, Anadolu'nun baðrýndan doðup,kývrýla kývrýla,baðlana baðlana,kendisine yol bulup,sýnýrlarýmýzý terk edip gider.
Biri Fýrat'týr,diðeri ise Dicle'dir.Enbaþta düþünceleri kutsal kitaplarýna göre Mezopotamya,Fýrat ve Dicle'dir.Ellerine böyle bir fýrsat geçerse,ne olacaðýný düþünmek bile istemem.
Kendi ordumuz veya Nato kanalý ile halledebileceðimiz bir iþi,Ýsrail'e kaptýrýrsak,sonuçlarýnýn çok üzücü olacaðýna inanýyorum.
Hepinizin fikri ve emeði sað olsun,selamlar.