Ya su Ramazn beye 5 lira verin de uzatmasin artik.
Saka bir yana eger kanunsuz bir uygulama varsa uzerine gidilmesi en dogalidir. Makbuza dayali uygulama ise 'muhim' degil sonucda 'vergiler' sayesinde bu hizmetler yapilmaktadir.
Bir de bana muhalif diyorlar))
Saka bir yana, devletin aldigi 'verginin' tasarrufunu vatandas sorgulayamaz! Bunun icin yetkili savcilar ve de Yuce Meclistir. Savciliga suc duyurusu yapilabilir ama bu da ya baskaca kanuna ''muhalif' olmali ya da kisilerin kanunsuz is yaptiklari cihette mumkundur.
Vergiler haksizsa ya da oyle goruyorsak 'gosteri ve toplanti numayisine' aykiri olmaksizin tepki verilebilir ve de 'oy verme' gunu sandiga yansitilabiliriz. Bunun disindakiler beyhude ve tabiiki 'kanunsuzdur.'
yav geçenlerde bende nizipten halfetiye yük yüklemeye gitim 2 sýnýf araç içi n 4.50 kesti tuafým giti acaba yalýþmý diye sordum abi böylededi bir daha girmeyiz dedim vay uyanýklar vay TARHAN bey güzel tespit teþekürler.
Konu Gazikent Nakliyat tarafýndan (05.06.09 Saat 17:07 ) deðiþtirilmiþtir.
Biraz önce bana ulaþan bir bilgi beni çok mutlu etti..Þanlýurafa'dan arayan bir arkadaþým Þanlýurfa günlük Olay gazetesinin nizip.com kaynak gösterilerek bizim haberi manþetten verdigini söyledi.Þanlýurafa'da en çok satan ve tüm resmi kurumlara ulaþan bu gazate umarým ilgili kurumlarýn yetkililerine de ulaþýr..Þanlýurfa Valiligi veya Gaziantep Valiliginin olaya el atmasýný bekliyorum..
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
www.tarhanharita.net
www.tarhanharita.net
Haberin yanký bulmasý güzel.Bakalým deðiþen birþey olacakmý.
Yüzde yüz TÜRK olduðun gün cihan senindir
Hüseyin Nihal ATSIZ
istanbul boðaz köprüsü uygulamasýmý yapýyorlar akýllarýnca
güzelbir hizmet yaptýlarya arkasýndan hemen bir pislik çýkarmalýlar
nizip ten birecik e gittik 20 km yol da uzamýþ....3.500 tl ödedik..giþedekine sordum en kýsa mesafe her yerde 1.75 deðilmi ..nedne 3.500 alýyorsun..köprü parasý diyor...artýk neye istinaden bu ücretlendirme var ise...
Halfeti'ye otobandan çýkayým dedim, OGS ile 2.40 TL ödedim.
G.antep'e 1.40 TL ödüyorum.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254