Güngören Nizipliler derneðinden gelen bir mesaj:
"Show Tv Yemekteyiz programýna katýlan hemþerimiz Ahmet Demirel'i 25-29 Mayýs tarihinde ahmet yazýp 3544 de mesaj atarak destekliyelim"
Hadi gösterin kendinizi Nizipliler.
Güngören Nizipliler derneðinden gelen bir mesaj:
"Show Tv Yemekteyiz programýna katýlan hemþerimiz Ahmet Demirel'i 25-29 Mayýs tarihinde ahmet yazýp 3544 de mesaj atarak destekliyelim"
Hadi gösterin kendinizi Nizipliler.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
nizipli hemserimizi desteklemek lazim..
tesekkürler MÜSLÜM ABI...
BakaLým nasýl Nizipliymiþ...
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
Ya, bu yemekteyiz yarismasindan daha aptal bir yarisma yok. Türklerde yabanci ülkeleri taklitlemekte 1 numaraSaatlerce o program yayinlaniyor tvde, ne bileyimde sebzeleri yikadiktan sonra mavi renkli tenceresini alipta icine dograyan Ayse hanim, simdide hamur yogurmak icin pembe güllü beyaz önlügünü giyip ise koyulur. Alman kanalindada ayni bir yarisma var, 1 saat sürüyor hic degilse .. Millette oturup buna bakiyor (: ..
Mor dünya gökyüzünü kiskanirmi$casina vurur kendini buLutLarin bo$Luguna,-
Hiç seyretmem ama Nizipli olunca seyredilir.
Bu yarýþma sözde RTÜK tarafýndan yasaklanacaktý? Bu kriz ortamýnda birçok aile karnýný zor doyururken; halkýmýzýn büyük çoðunluðunun hayal bile edemeyeceði yemekleri, üstelikte Türk mutfaðý gözardý edilerek yabancý hayranlýðý kompleksi içinde alaycý ve dedikodu yarýþý içindeki bu rezil proðramý izleyenlere þaþýyorum?
Ben Öyle abuk subuk programlarý hiç sevmem berfin. Resmen nimetlerle Dalga geçiyorlar. Beðenmeyene Allah Buldurmasýn diyorum..
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
Tamam ya seyretmeyin birþey demiyorum ama Nizipli yarýþýyor.
[QUOTE=osman yorgancý;192922]destekleyilim ozaman[/QU
OSMAN DESTEKLE OZAMAN GÖÖRELÝM SENÝ NE KADAR DOÐRU VE YANLIÞ SÖLEDÝÐÝN SAYGILAR
Abi ben bu tip realite showlara bakmýyom yaa...
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
Bende bakmýyorum hatta yerli dizi bile izlemiyorum, ama Nizipli deyince bakarým 29 mayýsa kadar seyredelim ve mesajýmýzýda gönderelim.