Yok yok öyle olmamalý, eskiler bakacaðýn yüze tükürmemeli derlerdi.Evet sen tükürmüyorsun, benim sana çýkýþýma raðmen nezaketinden bana cevap ta vermedin biliyorum... Þunu demeye çalýþýyorum! þu ben medaratörüm sen üyesin dostuk baþka alýþveriþ baþka olmasýn...Bizim diðer forum sitelerinden farkýmýz olsun...Onlar hiç birbirlerini görmüyorlar...Ama biz öylemiyiz yýlda bir kez bile olsa mutlaka ya Ýstanbulda ya Bursa'da yada Nizip'te bir þekilde birbirimizi görüyoruz...Senin nezdinde ve olgunluðunda son kez diyorum ki büyükler büyük gibi, küçükler küçük gibi olsun.Selam ve dua ile.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Þunu demeye çalýþýyorum! þu ben medaratörüm sen üyesin dostuk baþka alýþveriþ baþka olmasýn...
Bu olay hiçbir zaman olmadý.Ama iyi niyet devamlý suistimal edildi!
Yüzde yüz TÜRK olduðun gün cihan senindir
Hüseyin Nihal ATSIZ
Aha! Aðustos ayýnda gel Nizip'e çaðýralým Fatih ammiyi de, sen bir dizine yat müslüm ammi bir dizine bende ortada yere oturayým...
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Mehmet Karakaþ'a bugün birþey olmuþ ne büyüðümü tanýrým ne küçüðümü diyor caný saðolsun biz allaha havale ettik.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Anlaþýldý Nizip comu bir deniz veya fýrat temizleyecek iyi bir tatil lazým.Hepinizin söyledigi ayný aslýnda amma ne faide Balcan çýktý çare yok.Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
arkadaþlar güzelim konuyu ne hale getirmiþsiniz. balcan yemeden baþlamýþ yan etkileri..ben adminin þok resimlerini yayýnlýyorum..siz aranýzda tartýþma cýkarýyorsunuz...bi sorun varsa özelde halledelim lütfen....
Güzel etkinlikler,espiritüel sözlerle tebessüm ettirdiniz.
Ellerinize yüreðinize saðlýk.
Sevgiler...
orhan abinin elindeki balcanýn nizip mi yoksa berecik balcanýmý oldugu hakkýnda fikirleri beklýyorum..bence berecik balcaný...![]()