ben acýktým yaaa![]()
ben acýktým yaaa![]()
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
en sevdiðim yemek lahmacun dur, ama nizipte yediðim. çünkü o tadý baþka hiç bir yerde alamýyorum.
sen bana ýþýk ver yeter bende filiz çok
balcan ve lahmacun sezonu açýlmýþtýr..hadi balcan delileriii hücumm....![]()
ben pek patlýcanla aram olmadýgý için farketmiyo sadece kýzartmasýný yerim oda arada bi ama boro lahmacun hep vardýki nasýl onundamý sezonu oluyo yani![]()
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
caným cekti valla![]()
oy oy oy! aðlarým ama haaa![]()
Nizip e ilk geldiðim de çok tuhafýma gidiyordu palcan la lahmacun yemek ama þimdi adanadan misafirlerim geldiðinde onlarda ikram ediyorum.çok güzel bir lezzetmiþ geç fark ettik ama ne yapalým þimdi sofralarýmýzýn vazgeçilmezi oldu.NOT:Nizip e gele kadar lahmacunu diye bizi kandýrmýþlar bura lahmacun ve palcanýn tadýný aldým![]()
Abi geç olmuþ bu nimetlerle tanýþman ama sonunda ulaþmýþsýnDarýsý ulaþamayanlarýn baþýna...
Bu arada mehmet abim de haklý hocam bizden uyarmasý![]()
Bilen biliyor iþte bak mehmet abi hocam bizden baskýn walla,bütün yönleriyle araþtýrmýþ.Tüm yönleriyle lahmacun arasý patlýcan sevgisi diye buna denir hocam.Gerçi fýrýncý kardeþlerimiz 1 iþçi fazla çalýþtýrdýklarý için bu patlýcan durumundan þikayetçi ama bu da Nizip'in gerçeði ve güzelliði iþte
![]()
Valla deðiþik bakýþ açýsý hocam ama biz diðer patlýcanlarý pek yemiyoz illa da Nizip patlýcaný ya da Birecik patlýcaný olacake onun ömrü de 2- 3 ay sürüyor.Patlýcan bitince de o zaman iþsizlik patlar hocam.Bi de bu iþsizlik stresine bir yaz boyunca yenen patlýcanýn yan etkilerini eklersek hoþ olmaz diye düþünüyorum
![]()
bizde alýþtýk artýk varsa yoksa nizip ,birecik Balcaný (patlýcan demek yok artýk)
19 Mayýs salý devlet memurlarýna tatil ya... Dün bir söðürmeli lahmacun yaptýrmýþým... Vay anam vay...
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.