Nefret seni anlamaya çalýþmayan seni bilmek istediði gibi ifade eden, seni düþündüðü þekilde yorumlayan insanlara duyulan bir duygudur.....ÝNSANIN BU DUYGUYA SAHÝP OLMASI GEREKÝR KÝ böyle düþünen kiþilere karþý tedbir alsýn.
-hintli bi adam suda çýrpýnan akrebi kurtarmak için parmaðýný uzatýr ama akrep onu sokar.hintli çabasýný sürdürür,akrep tekrar sokar..
onlarý seyreden birisi vazgeç bu sevdadan,baksana seni sokuyor der.hintliþöyle der sokmak akrebin doðasýnda vardýr.benim doðamda ise sevmek var.neden onun doðasýnda sokmak var diye ben kendi karakterimin bir parçasý olan sevmekten vazzgeçeyim.sevmekten vazgeçme etrafýndaki akrepler seni soksa bile!
-sev sevebildiðin müddetçe insansýn....
sevmekten býkma,nefret ekselerde baðýna...
Yani bu ne perhiz bune lahana turþusu... evet konu aç hakkýný sonuna kadar savun ama... yani ne biliiimm.
konu beni gülümsetti,,,,özellikle menes beye teþekkür ediyorum.gerçekten çok tatlý ve espirütüel yazýp,kýrmadan ifade etmiþ....kimsen kimsin banane konulu foruma atýf yapmýþ,,,bende o vesile ile baktým.....ey kurban olduðum allahým..her zaman soruyordum kendime,,"ya ne güzel ,internet ortamýnda herkes olaðanüstü güzel þeylerden bahsediyoruz,yazýyoruz,çiziyoruz,,,,ne güzel..nizipli hemþehrilerim hep böyle üstdüzey söylemler ve eylemler geliþtiriyor derken ....evet derken,,,,,billur avize elden düþtü,paramparça oldu...kimsen kimsin banane ile bu nefret kategorisini birlikte okuyun..menes abim okumuþ ve okuttu,,yýktýn bütün iyi niyetlerimi menes bey..
bazýlarý çok çeliþkili tutum sergiliyo (!!!!!!!!!!) bak ben acýgým nefret ederim diyosam ederim birileri gibi sag gösterip sol vurmam kývýrmam yani)
Konu sihirli aþk2 tarafýndan (13.05.09 Saat 11:46 ) deðiþtirilmiþtir.
görüþleriniz için ayrý ayrý teþekkürler ama konu biraz daðýlmýþsada sorun yok
saygýlar sunarým hepinize
þükrü kardeþim kusura bakma ne olur. niyetim kýrmak deðildi.hiç bir zamanda olmadý.özelden de yazdým.þimdi çýkmam gerek.herkese hayýrlý akþamlar.
CANIMSIN CANIM...
nefret duygusu insaný yoldan çok cabuk cýkarabilir. nefret insanlar tarafýndan kontrol edilemeyen bir duygudur örnek verecek olursak arkadaslar ve dostlar arasýnda nefret yasana bilir nefret dostlarý birbirinden çok cabuk ayýrabilen bir arac. bir dilegim allah kimseyi nefret duygusuna ulastýrmasý çünkü acýlara üzüntülere yol acabilir. saygýlar
sevipte mutlu olmak varken nefret edip de mutsuz olmanýn ne anlamý var ki?