bencede herkes tepkisini göstermeli. bende email attým.
Bu konuda bir geliþme varmý? Yayýncý kuruluþ veya film þirketi bir açýklama yaptýmý?
Yüzde yüz TÜRK olduðun gün cihan senindir
Hüseyin Nihal ATSIZ
yookk.ben görmedim..sanýrým yeterýnce etkili þekilde lobi yapamadýk...daha fazla rtük e kayýt yaptýrmamýz gerekiyor..gerçi bu film þirketinin iþine gelir.reklamlarýný yapmýþ oluyoruz ..nede olsa reklamýn iyisi kötüsü olmaz...![]()
çamur at izi kalsýn misali olmuyor iþte nizipte bu güne deyin ne böyle olay olmuþ nede böyle bir vaka görülmüþtür.nizipli olarak dizinin seneryosunu bir an önce düzeltilmesini isteme hakkýmýz doðmuþtur.
Gerekli prosüdürleri bilen bir avukatla irtibata geçelim.Bize yol göstersin, bunlara nizipcom olarak dava açalým.
Yüzde yüz TÜRK olduðun gün cihan senindir
Hüseyin Nihal ATSIZ
bu tam olarak kaçýnçý bölüm ??
lütfen sakin olalým. film þýrnak ta çekilse biz þýrnak ilini terörist il mi ilan edeceðiz. þýrnaklýlarý terörist insanlar mý ilan edeceðiz. bilindiði gibi bu bir dizi sadece. ne ilçemizin adý kötülenir ne imajýmýz zedelenir. bizi bilen biliyor. selamlar...
bu diziyi izlemiyorum ama nizip yolu diye yotube de kýsa bir bölüm izlemiþtim muhtemelen o olabilir..
Mustafa kardeþim dizinin nerede çekildiði asla önemli deðil.Þimdi senin tabirinle bir dizide Þýrnak ilinde polis þehit oldu her adým baþý maðara,maðaralýn içi papatya tarlasý görünümlü mayýn tarlasý denilse kimse aldýrýþ etmez.Sonuçta senin tabirinle Þýrnak ta bu gibi terör olaylarý sýklýkla yaþanýyor.Yani bizim karþý olduðumuz olay Nizip'te bu güne kadar böyle bir olay olmamýþ iken neden olmuþ gibi lanse edilip Ýlçemizi vatandaþlara yanlýþ tanýtmalarýdýr..Karþýtlýðýmýz bunadýr.
abi yanýlmýyosam o nizip bizim nizibimiz degil baska yer olmasý lazým.
Arkadaþlar ne kadarda kýzsanýz sanýrým arka sokaklar isimli dizide nizip'in adýnýn geçmesi bölücü terör baþýnýn ailesinin nizipte yaþamasýndan olmasýn bu kadar duyarlýysak en baþta o þahýslarý nizipten çýkarmalýyýz ve ona baðlý olarak terör bölgesi degil diyorsunuz ama daha kaç gün oldu nizipte dað kadrosundan birinin yakalanmasý bence nizibi temizlemek lazým o zaman nizip nizip olur. Kusura bakmayýn böyle yazdýgým için ama gerçekler bunlar...saygýlar........
"Suçluluðu ispatlanana kadar herkes suçsuzdur". kanunda böyle yazar ve bence doðrusuda budur. Aksi halde herkes birbirini linç eder....
Bir suçlunun nizipde yakalanmasý, tüm Nizip'i suçlu yapmaz. Burada bahsi geçen ise dizide açýk açýk Nizip'i hedef alýcý aþaðýlayýcý ve hedef gösterici yayýnýn düzeltilemsini saðlamak için bir kamuoyu oluþturulmasýdýr.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Mustafa Abi'ye konu için teþekkür ederim. Dizi izlemediðim için konudan bu þekilde haberdar oldum. Ben de Meral Akýn Haným'a aþaðýdaki e-posta attým. Ýnþallah ulaþýr.
Sayýn Kýnalý,
Arka Sokaklar dizisinin bir bölümünde memleketim olan Gaziantep'in Nizip ilçesi hakkýnda izleyicilerde yanlýþ kanaatler oluþturacak olumsuz ve yanlýþ bir takým ifadeler geçmiþtir. Bu senaryo biz Niziplileri gerçekten çok üzmüþtür. Söz konusu yapýmýn ne kadar çok beðenildiðini ve izlendiðini bilmekteyim. Nizip ilçesi, Kurtuluþ Savaþý'mýzda gerçekten önemli rol oynamýþtýr. Nizip halký, kendi kurtuluþunu kendisi saðlamakla yetinmeyip, civar þehirlerin de savunmasýna yardýmcý olmuþtur. Ayrýca araþtýrma fýrsatýnýz olursa göreceksiniz ki Nizip ilçesinde bugüne dek ne bir terör eylemi ne de bir þehit düþürülme olayý gerçekleþmiþtir.
Diðer taraftan Nizip'in coðrafi özelliðini araþtýrýrsanýz Gaziantep-Þanlýurfa platosunda yerleþik bir þehir olduðunu, etrafýnda ne daðlarýn ne de teröristlerin saklanabileceði maðaralarýn olduðunu görürsünüz.
Nizip dýþýnda yaþayan birçok hemþehrimiz, sosyal ortamlarýnda rencide olmuþ ve insanlara açýklama yapmak zorunda kalmýþlardýr.
Þimdi sizden ricamýz dizide oluþturulan bu kötü imajý en azýndan bir özürle gidermeniz, senaryonun gerçekleri yansýtmadýðýna dair izleyicileri bir þekilde bilgilendirmenizdir. Nitekim bazý duyarlý hemþehrilerimiz bu özrü beklemekte, aksi takdirde hukuki süreci baþlatmayý düþünmektedirler.
Yayýn hayatýnýzda baþarýlar dileklerken bu konudaki hassasiyetimizi anlamanýzý temenni ediyorum.
Saygýlarýmla,
bireysel emekli, sadece üye...