bende mail attým ulsabýldýgýnýz herkese ulasýn herkes tepkýsýný dýle getýrsýn
mailto:meralkinali@gmail.com
bende bu adrese maýl attým ulasabýldýgýnýz kadar cok kýsýye ulasýn herkes maýl yollasýn
bende mail attým ulsabýldýgýnýz herkese ulasýn herkes tepkýsýný dýle getýrsýn
mailto:meralkinali@gmail.com
bende bu adrese maýl attým ulasabýldýgýnýz kadar cok kýsýye ulasýn herkes maýl yollasýn
Konu ibrahim tarafýndan (22.04.09 Saat 11:33 ) deðiþtirilmiþtir.
PÝÞMAN OLDUÐUMUZ TEK ÞEY YAPAMADIKLARIMIZDIR
o bölümü bende seyrettim, güya dizide mesut komiser rolündeki vatandaþ bir eski arkadaþýna rastlýyor,adam kafayý yemiþ durumda , nizip daðlarýnda ve maðaralarýnda terör örgütünün saldýrýsýna uðradýklarýný ve þehit verdiklerini söylüyor, ne kadar saçma daðýn,maðaranýn nizipte ne iþi var,tamamen saçma atmasyon bir senaryo, bende aradým ama kimseye ulaþamadým yarýn aramaya devam edecem bendeselamlar,
** Bizi güçlü yapan yediklerimiz deðil, hazmettiklerimizdir. Bizi zengin yapan kazandýklarýmýz deðil, muhafaza ettiklerimizdir. Bizi bilgili yapan okuduklarýmýz deðil, kafamýza yerleþtirdiklerimizdir.
insanlarýn bazen yalanlarla insanlarý kandýrmak ve onlarý gerçek diye yuturmak çabasý içindedirler ancak bunu bir gün birilerinin önleyeciðini hiç düþünmüyolar **/** yazýk ya böyle düþüncelerin yalan dolan þekilde insanlarýn beyinlerine yerleþtirmeleri
dizi o bölümünü yayýnlaný iki yýl oldu ve o yýldan belli baya bir tekrar bölüm olarak oynatýrdý ulusal kanallara iki yýl önce gitmiþ olsadýk belki sonuç alabiridik ama bugünden sonra bize iki yýldýr nerdesiniz derler.....
arkadaþlar birde neden dizi yöneticilerini muhatap alýyonuz Devlet'inmizin Rtük adlý kuruluþuna baþvuralým ayrýca bunu hukuk yolardanda çalýþmasýný baþlatalým Dernegin toplanýsýnda bu Rtük konusunu görüþün bence o zaman o Meral hanýmý dikkate alýp almayacagýný görülüz bence dizi yöneticilerine mesaj atmaya býrakýn Rtük telefondan veya e-mail yolunda þikayet ederim o zaman sonuca ulaþýrýz.....
Mehmet kardeþim, evet dediðin gibi, belki biraz geç kaldýk bu konuda.
Ama ben yinede diyorumki! Zararýn neresinden dönülürse kardýr,diye düþünüyorum.Yani kaybedeceðimiz bir þey yok, aksine kazanacaðýmýz çok þey var.
Mustafa çok teþekkürler, bence borabora haklý aslýnda resmi iþlem baþlatýlsa çok iy olur.Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Gecmiþ bölümlerde hep NÝZÝP'imizden bahsedilirdi bugunkü bölümlerdede öyle neymiþte senaryo geregi gecmiste bizim bu bölgede görev yapan bir grup polise saldýrý oluyormus ve bu saldýrý dizide yasanan her kötü olayda hemen akýllara NÝZÝP'imizi getiriyor bu tabikide cok üzücü bir durum çünkü bizim ilcemizde bugune kadar herhangi bir terör eylemi olmamýstýr olmazda umarým yazýlarýmýz gerekli yerlere ulasýr bu hassas ve ciddi konuyuda en güzel sekilde atlatmýs oluruz senaryo geregi degil gelip gercekten görsünler NÝZÝP'imizi o zaman konussunlar bakalým...
__HERÞEY BÝR YALANLA BAÞLADI__
evet abilerim bizim memleketi batýda terörist yuvasý olarak görüyorlar..Ör: benim bir akrabam üniversite okumak için gittigi þehirde burayý terörislerin çogunlugunda oldugunu gösteriyorlar...
Ülküsüz insan çamurdan farký olmayan bir varlýktýr...
TÜRK ÝSLAM MÜHRÜNÜ DÜNYAYA VURACAÐIZ...
arkadaslar meral hanýma mesaj attým tepkýmý sert sekýlde dýle getýrdým gereken yapýlmazsa hukuký yollardan hakkýmýýzý arayacagýmýzý belýrttým bana attýgý mesaj tam olarak ;:
Merhabalar Kerem Bey,
Öncelikle tv de yayýnlanan diziler kurmacadýr ve gerçekle alakasý yoktur. Bizim yapým ekibi olarak bir bölgeyi kötülemek ya da kirletmek gibi bir amacýmýz zaten olamaz...
hikaye içinde geçen yer baþka bir yerde olabilirdi, yide de hassasiyetiniz dikkate alýnacaktýr..
bizi bilgilendirdiðiniz için teþekkür ederiz..
meral hanýma yolladýgým mesajda tam olarak :
slm meral haným nizipimizin adýnýn böyle olaylara karýsmasýna cok uzuldum sýzý ve dýzýnýzý sýddetle kýnýyorum bize bi özür borclusunuz aksý takdýrde her turlu hakkýmýzý sonuna kadar kullanacagýz
Hadi bakalim bir özür bekliyoruz..Yürekleri varsa cikip özür dilesinler
RTÜK, vatandaþlarýn, rahatsýz olduðu televizyon programlarý hakkýndaki þikayetlerini daha kolay ve ayrýntýlý iletebilmesi amacýyla 444 1 178 nolu özel hat kurdu. Bu hatta, uzmanlarla canlý görüþüleceði belirtildi.
Rtüke bildirmek iyi olacak. Ben aradým kayýt yaptrýdým
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Bende az önce bildirdim.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE