Bende az önce email attým Meral hanýma.
Bende az önce email attým Meral hanýma.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Dün kü o bölüme bende denk geldim sanki adam orada nizipten bahsederken þu anda teröristlerin en çok bulunduðu yer gibi bahsediyor. Ýyiki çok terörler ilgili þeyler olmuyor ilçemizde daha önce de bi kaç bölümünde Nizip'le ilgili bu þekilde bahsedilmiþti ve ayrý bi yerde gündeme gelmiþti. Bu þekilde yeni yeni tanýnmaya baþlayan ilçemizin adýný kötü bir þekilde kazýyorlar. Umarýz bi an önce buna çare bulurlar...
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Meral hanýma attýðým mail aynen aþaðýdaki gibidir.
Sayýn meral haným selamlar, ben Bursa'dan Mahmut KÜÇÜK biraz evvel sizinle telefonda da görüþtük,malümunuz vecile kanal D televizyonunda bizlerinde severek izlediði Arka Sokaklar dizisinde, her iki üç bölümde bir güzel ilçemizin adý geçmektedir.Ne yazýk ki dizideki bu ilçemizin adý
"Günün birinde Nizip'te bir polis ailesiyle pikniðe giderken yolda arabasý su kaynatýr. Arabasý su kaynatan bu polis teroristlerce þehit edilir.
Yine Nizipte her adým baþý terorislerin saklandýðý maðaralarýn olduðunu,Bu maðaralarýn teroristlerce döþenmiþ papatya tarlasý görünümlü mayýn tarlalarý olduðu; Ne yazýkki sözünü ettiðimiz dizide defalarca tekrarlanmýþtýr."
Evet bu her ne kadar senaryodan ibaret bile olsa þimdiye kadar hiç bir terörist eylemin olmadýðý, hiç bir güvenlik görevlisinin þehit edilmediði, televizyonlarda hiç bir zaman terörle anýlmayan, yeþil altýn olan antep fýstýðýyla meþhur ve yakýn zamanda zeugma antik kenti bulunan tarihi m.ö. dayanan bu þirin ilçenin senaryo bile olsa sevilen ve izlenen bir dizide adýn terörle anýlmasý bizi fazlasýyla rahatsýz etmektedir.10.000 fazla üyesi bulunan nizip.com, tüm Nizip halký ve þahsým adýna bu durumun düzeltilmesini umuyorum ve þahsýnýzdan bekliyorum.En kýsa sürede bunun düzeltildiðini ilgili televizyon kanalýndan veya basýn kanalýyla halkýmýza açýklamanýzý bekliyoruz.Açýklamadýðýnýz veya dizideki o replikleri düzeltmediðiniz takdirde demokratik kurallara baðlý kalarak yasal yollara baþ vuracaðýmýzý ve karþý yönde kamuoyu oluþturacaðýmýzý belirterek sevgi ve saygýlarýmý sunuyorum
Mahmut KÜÇÜK.Bursa
Mahmut çok güzel ben biraz daha nazikçe uyarmýþtým.
helal olsun mahmut abi yýkmýþsýn ortalýðý demek ki mahmut abi gülücükler ne kadar saçsada bazen sýnýrýn belli bir yerde taþtýðýný görüyüroruz
Bende email attým.Herkes tepkisini göstermeli.
Yüzde yüz TÜRK olduðun gün cihan senindir
Hüseyin Nihal ATSIZ
mail adreslerinide paylaþýrmýsýnýz arkadaþlar.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Haydi arkadaþlar göreve.Þimdi Meral hanýmla telefonla birebir konuþtum.Bu konu ile ilgili kendisine sadece 2 mail gelmiþ.![]()
meralkinali@gmail.com
Ben bu emaile gönderdim.
meralkinali@gmail.com bende bu adrese gönderdim.
Yüzde yüz TÜRK olduðun gün cihan senindir
Hüseyin Nihal ATSIZ
Dostlar, ben de þimdi geldim okuldan.
Ýleti adresini görür görmez MENES abiniki kadar etkili olmasa da bir ileti yolladým.
Umarým iletilerimizi dikkate alýrlar.
''Cennet Cennet Dedikleri Bir Kaç Köþkle Bir Kaç Huri Ýsteyene Ver Onlarý Bana Seni Gerek Seni"
nizip törer bölgesý olarak gösterýyorlar cok yanliþ tanýtýyorlar yazýkkk
Herkes email atsýn bu konuda.
býrakýn dizinin nizipi yansýtmasýný gerçek polislikle alakasý yok hepsi sivil hepsi en az komser rütbesinde ve sanki baþka polis yokmuþ gibi bütün olaylara onlar bakýyor emniyet bir çok birimden oluþur ve gerekmediði sürece kimse kimsenin olayýna bakamaz ancak yardýmlaþma olabilir ve kendi kafalarýna göre nizip hakkýnda nasýl olurda bölüm çekebilirler önce bir nizipin coðrafi yapýsýný öðrensinler ve bu güne kadar nizipte terör olayý olmamýþken bunu böyle göstermeleri çok ayýp vede sakýncalý bence dava açýlmalý
Dizideki insanlarýn rolleri bizleri asla ve asla ilgilendirmemektedir.Bu dizi yaklaþýk 3 senedir devam ediyorsa, hatta tekrar bölümleride reyting alýyorsa.Bu tamamen biz izleyicilere aittir.
Yani sonuç itibarýyla bizim gayemiz,bu kadar çok izlenen bir dizide, Nizip'in adýný iyi yönde duyurmaktýr.
Terör ve þiddetle anýlmasýna asla ve asla izin vermemektedir.
Bizim konumuz sadece Nizip'in insanlara yanlýþ aksedilmesinin önüne geçmektir.
Davamýzda buna yöneliktir zaten.
Konu Mustafa KANAL tarafýndan (22.04.09 Saat 10:46 ) deðiþtirilmiþtir.