Allah razý olsun abim de... yeri neresi olur bu konunun ben anlamadým... her nevi konu rahatca acýlýyor nedense bu tarz konulara muhalif bir tavýr sergileniyor... ne yapmalý yeri nersesidir? müslüm abi sen de soyle nerde yayýnlayalým bu tarz konularý? Ýslami forumlarda mý? Ki zaten oralarda yayýnlanýyor....
havadan sudan konular Rahatca acýlýyor tepki yok ama neden...?
Feryadý býrak,kendine gel,çünkü zaman dar...Uðraþ ki; telafi edecek bunca zarar var!
DÝLRUBa arkadaþým ben müslüm ammiye dedim konu güzel açýlmýþ senin bu ülkenin problemlerine bakalým demenin yeri burasý degil diye ammiye söyledim sana degil iyi oku.Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Müslüm ammi içinfdeki müftü ile dogruyu aramak istiyor çok haklý çogu konuda mutabýkýz ancak SOL DAMARI fazla attýgý için heheeeeeeeeeeee, hemen dalýyor,iyi insan seviyoruz seni ammi.Selamlar
Estaf iki gözüm haþa Biz kimiz af edelim seni kýrdýksa biz özür dileriz seninde, müslüm ammininde , bizimde , onlarýnda dertleri ayný Karýncanýn bile bir yerinin oldugu þu Dünyada Ýnsan gibi yaradana kul olalým,zira ONDAN GELDÝK YÝNE ONA DÖNÜCÜLERÝZ.
Gayemiz bir yahudi dahi Þeytanýn arkadaþý olup cehenneme girmesin yahudide Allahýn kulu Adem babamýzý çocugau amma zalimleri allah sevmiyorki biz sevelim.Selamlar güzel insanlar
Dilruba,Fatih,Oktay daha doðrusu nerde ne kadar Nizipli varsa hepsini bende çok seviyorum, saðolun.
Ama konu daðýldý galiba, dilruba hakkýný helal et.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
helal olsun abi... hemen toparlayalým....![]()
Açtýðýn konuda savunduðun insanlar ve mekanlarý bu açýdan sorgulamak gerekiyor diye düþünüyorum.[/QUOTE] senden alýntý...
abiciðim actýgýn konuda savundugun insanlar demiþsin.... sayýn abim þuan ki asýl mesele insanlar degil Ýslam alemi için önemi cok büyük bir Mescidden bahsediyorum...
selam ve dua iLe
Feryadý býrak,kendine gel,çünkü zaman dar...Uðraþ ki; telafi edecek bunca zarar var!
Bende diyorum ki keske Mescidi Aksa nýn olduðu bölgede yaþayan müslümanlar bu iþi inanarak yapsaydý da bu durumlara düþmeseydik.
ama abi bu mescit onlarýn malý degil ki evet hataya düþtüler ama;
Mescidi Aksa davasý bütün Müslümanlarýn ortak davalarýdýr. Allah korusun, bu mescide herhangi bir zarar gelmesi halinde bundan sadece Filistinli Müslümanlar deðil bütün dünya Müslümanlarý sorumlu olacaklardýr. Mescidi Aksa bütün Müslümanlarýn ortak deðerleri ve þerefleridir. Buna hep birlikte sahip çýkmalarý ve siyonistlerin burayý kirletmelerine fýrsat vermemeleri gerekir. Bunun için dünya Müslümanlarýnýn her þeyden önce Mescidi Aksa ve Kudüs konusunda duyarlý olduklarýný ve siyonistlerin buraya zarar vermelerine fýrsat vermeyeceklerini bütün dünyaya göstermeleri zorunludur.
Ýþte müslüm ammim TAM ON ÝKÝDEN VURDU helal olsun .Ne demiþ Hz.Ali ey insan öyle bir islam yani Güzel ahlak yaþaki SENÝÖLDÜEMEYE GELEN SENDE DÝRÝLSÝN.
Ammi dil rubaya açtýgý konu için sizede on ikiden vurdugunu için teþekkürler.Selamlar
Bugün Kudüs çevresinde oynanan oyunlar sebebiyle Kudüs ve Mescidi Aksa davasý daha bir ehemmiyet kazanmýþtýr. Ancak bu oyunlar karþýsýnda sadece Filistin halkýnýn duyarlýlýðýný beklememek, tüm Müslümanlarýn ayný derecede duyarlýlýk göstermeleri gerekir Ama ne yazýk ki Ýslam aleminde meshebi ne olursa olsun bütün bu oyunlar karþýsýnda söze gelir bir duyarlýlýk göremiyoruz. Oysa Mescidi Aksa tüm laileheillallah muhammeden resullullah diyen Müslümanlarýnýn korumasý gereken kutsal bir emanettir. Bu emanetin deyerini ve müslüman olarak sorumlulugunu bilip diruba kardeþimizinde üstünde durdugugibi elimizden geldigince duyurmaya calýþalým
cehalet insaný çirkinleþtirir. suskunlugum asaletimdendir .
her söze cevabým var ama bir söze bakarým sözmü
diye birde söyleyene bakarým adammý diyehttp://www.nizip.com/signaturepics/sigpic2750_5.gif
Osmanlý 500 sene korumuþ ve kollamýþ bu deðerleri ama ne zaman o topraklar Osmanlýnýn elinden çýkmýþ baþta müslüman geçinen Araplar olmak üzere o bölgenin insanlarý buralarý talan etmiþtir, bir çok eser yerle bir olmuþ sebebi Osmanlý eseri diye, sonuçta geldiðimiz durum ortada, þimdi ne yapalým Türk ordusunu o bölgeye sokup yahudilerle savaþa mý tutuþalým, yoksa uluslar arasý platformlarda one minut diye baðýralýmmý.