vee bugun 9. gün...
vee bugun 9. gün...
ҳ̸Ҳ̸ҳ Azim Ýle Dest`i Hacet`ini Yapan Mermeri Tahribata Ugratýr... ҳ̸Ҳ̸ҳ.
vee bugun 10. gün...
vee bugun 11. gün...
benim grevim þu vakitten sonra farklý bir boyut kazanmýþtýr mademki benim modülatörü kaldýrmýyosunuz bu en dogal hakkýnýz benimde en dogal hakkým olan sizleri kýnama .
sizleri kýnýyorum ve modlarý göreve cagýrýyorum ya görevinizi yapýn yada býrakýnnn benim yazdýgým yorumlar neden yayýnlanmýyor þimdi soracak diger üyeler acaba ne yazdýký yayýnlamadýlar yazdýgýmýda diye düþüne bilirler.söyleyeyim bugune kadar hergün yaptýgým gibi vee bgun þu gün diye yorumlardan olan bu ve bugun 11. gün yorumum yayýnlanmadý MODLAR GÖREVE YA GÖREVÝNÝZÝ YAPIN YADA BIRAKIN....
bugune kadar fromda hep ýlýmlý oldum olmaya çalýþtým. yeterki tatsýzlýk çýkmasýn diye ortama ayak uydurdu7m demekki ortama ayak uydurmamak gerek miþ bundan soýnra açýlan konulara kendi ÖZ DÜÞÜNCELERÝMÝ yazacagým eger konular düþünce ve yorumlar için açýldýysa bende düþüncemi ve yorumu yazacagým ve bunu kimse eleþtirmeye hakký yok ve KISITLAMAYAZZ...
SAYGILARIMLA...
bencede kardeþimiz haklý kardeþimizin dedigi konu yazdýgý konu yorumlarýnýn yayýnlanmamasý kardeþimiz galiba grev gününde 11. günün yayýnlanmamasý dogru anlamýþmýyým acaba bende soruyorum peki neden yayýnlanmýyor. yayýnlanmamasýnýn nedeni modlarýn görevlerinin yapmamasý ve kontrolden gecen yorumlarýn atlanmasýmý yoksa baþka bir sebep mi?
seni destekliyorum arkadaþým
sen bana ýþýk ver yeter bende filiz çok
Bugün 1.2.3.4.5.6.7..8.9.10.11 gibi yazmana gerek yok.Mesajlarýn biraz gecikmelide olsa yayýnlanýyor.Zamaný geldiginde denetimde kalkar.Olayý büyütme!
Yüzde yüz TÜRK olduðun gün cihan senindir
Hüseyin Nihal ATSIZ