Yaa bak bilmiyorsun Akçakentlilerin birde abdal aþý vardýr, bir yiyen kesin abdal olur, heheeee
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
valla o kadar deðiþik isimleri varki yemeklerin hapsini nasýl aklýnýzda tutuyosunuz miþmiþ pimpirik abdal vs........ bissürü yahu)))) ben aksama miþmiþli pimpirik yapayým ozaman nasýl olur abi?? ehuehue
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
yaw siz nasýl akçakentlisiniz bir olayý doðru düzgün anlatamadýnýz enik çorbayamý düþmüþ ne olmuþþ
![]()
![]()
GAZÝKENT ÜNÝVERSÝTESÝ
SÝYASET BÝLÝMÝ VE ULUSLAR ARASI ÝLÝÞKÝLER
Konu Akçakentten açýlmýþken araya girmek istiyorum müsaadenizle...
Demir, Özdemir, Bakýr, Gümüþ, Demirci v.b gibi soyismler neden Akçakentte çok.. ?(Altýn varmý onu bilmiyorum)
Ýslam'ý kurtarmayý býrakýn, Ýslam'la kurtulmaya bakýn.
Sevgili kasým demir,gümüþ,özdemir en son BAKIR olur.Hehehe Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Aha bir Akçakentli geldi
Hele sen gümüþü demiri boþverde þu enik hikayesi nedir bir anlat abi.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Valla iþin dogrusu evin hayadýnda yaþlý bir kadýn pipirim eþkisi (yemegi) yaparken kazanýn agzý açýk kalmýþ bir bocu yani it enigide içine düþmüþ kazaný karýþtýrýp sahane yemek koyacakken birde bakýyorlarki it enigi kazanýn içine düþmüþ odur budur Akçakentlilerin adý ENÝKÇÝ kaldý
Acaba bunlar yukarýobalýlarmýydý kýymetli Akpek,hehehe.Selamlar
Akçekent köyünü bilmeyen arkadaþlara;
Akçekent Nizip Yatýlý Bölge Ýlköðretim Okulunun Karþýsýna düþer. Okulun kapýsýna ulaþmadan sola ayrýlan yol Akçekent e giden yollardan biridir. ayrýca Nizip Çayýda akçekentin içinden geçer.
Eskiden Nizip in bir çok meyve ve sebzesi buradan karþýlanýrdý özellikle miþmiþi meþhurdur....
Fatih þimdi bana isim verdireceksiniz, ayýp olacak, bu karý kocanýn çocuklarý hala Akçakentte yaþýyorlar, yani konu çok eski deðil 30 yýllýk bir mesele, ama bunu cümle aleme yayan þahýs Apiþ Hanefi, oda sað þu an 90 yaþlarýnda halen köyde yaþýyor.
Þimdi siz karar verin aþaðý obamý yukarý obamý,heheeee.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Sevgili admin kardeþimizin köydeki evlerine yakýnmý uzakmý?Selamlar
Bence kýtlýk zamanýydý.
Ançekentlilerde Çinlilerden etkilendiler.
Koyun Kellesi bulamayýnca
Enik kellesi buldular.
Osman Demir Istanbul
heeeeeeeeeeeeeee felsefe kardeþim olaya damgasýný vurmuþ.selamlar