Evet yemiþler ama ne yapsýn kadýn ocaklýðýn bacasýndan köpek yavrusu pirpirim aþýnýn içine düþmüþ, bu hikayenin sahiplerinin çocuklarý halen Akçakentte yaþamaktadýrlar.
Evet yemiþler ama ne yapsýn kadýn ocaklýðýn bacasýndan köpek yavrusu pirpirim aþýnýn içine düþmüþ, bu hikayenin sahiplerinin çocuklarý halen Akçakentte yaþamaktadýrlar.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
abi siz akçakentlisiniz olayý biliyorsunuz lunu netçe bir anlatýn yaww
![]()
![]()
![]()
GAZÝKENT ÜNÝVERSÝTESÝ
SÝYASET BÝLÝMÝ VE ULUSLAR ARASI ÝLÝÞKÝLER
Admin Mehmet'e sesleniyorum Akçakentlilerle uðraþanlarýn tiz boyunlarý vurula.
daha nasýl acýk olsun yahu köpek gelmiþ egilmiþ içine düsmüþ pimpirim nedemek anlamadým ama o ne ise artýk demekki tencere baya büyükmüþ yoksa nasýl sýgsýn içine düsünce kadýnda bunu karýstýrýrken farketmemiþmi peki yani içinde biþi oldugunu ehuheu))))) pimpirimin içine düsünce kadýn hiçmi pimpiriklenmemiþ yani
)9
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
Bir Akçakentli var, birazdan damlar buraya
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
kim peki)))))))
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
Öðretmenim pirpirim bildiðin semizotu, tencerede bizim ocaklýktaki yani mutfaktaki ocaðýn içindeymiþ , bu ocaðýn bacasýndan yemek kokusunu alan garibim köpek yavrusu yani enik iþeri düþmüþ tencerenin içine nenemizinde gözleri kör olduðundan görememiþ, iþte bütün mesele bu ama bu akçakent düþmanlarýnýn hesabýný göreceðiz.![]()
sen akcakentlimisin abi ben seni nizipli sanmýstým ama ora nerde buraya yakýnmý?
Alemsin öðretmenim, Akçakent nizip'in en güzel köyüdür, eski Gaziantep yolundan gidersen ilk köy Akçakenttir, Nizip'e yanýlmýyorsan 2-3 km mesafededir, bunlar köyümüzü çekemezler çünkü en güzel köy bizimkidir.
Akçakent Nizip'e yeþil Nizip denmesine neden olan köydür. Þahin gülme seni Akçakentin çayýna atarým bak.
ay çok pardon tamam köyü neyse tam daha bilemiyorum tabi hýmm bigün kýsmet olur umarým oralarýda görmek))))))))
Þahin sen hiç abdal aþý yedinmi.