kusura bakmayýn özür dilerim. o anki ruh hali iþte.bi daha olmaz.saygýlar
kusura bakmayýn özür dilerim. o anki ruh hali iþte.bi daha olmaz.saygýlar
Teþekkür ederim kýymetli hemþerim yakýþýklý delikanlý.Bizde seni kýrmadýk inþallah Allaha emanet olun.Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Hayvanlarýn üreme þekli ile ilgili týbbi bir terimi bu þekilde alðýlýyorsanýz benim de diyecegim bi þey yok..hele hele týpçý fosiyarik bunu çok iyi bildigi halde...biz özellikle kelimelerimizi seçerek yazýyoruz..ne bipli ne de incitici...tabiki insanlarýn yaklaþým þekline de saygý duyuyoruz..bu þekilde algýlandýysa admin gerekeni yapmýþ zaten...erken görseydim ben de ayný þeyi yapacaktým..teþekkürler...
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
Kýymetli kardeþim Litaratördeki ifade tarzý bu sende haklýsýn amma bayan üyeler misafir olarak çok fazla girdigini göz onüne alýr buranýnda Nizip havalisine hitap ettigini düþünürsek sanýrým gücenmesin
Seni inciti isem hakkýný helal et .Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Ne balýkmýþ bu ya milleti birbirine düþürdü.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
erkek olduðu kesin,pek tipsiz gözüküyooo.
arkadaþlar herkesten özür dilerim.fsoyarýktan admin abiden tarhandan.kýsacasý sitenin bütün üyelerinden.lütfen bu tartýþmayý kapatalým.ve birdahada böyle kelimeler yazýlmasýn.saygýlarrr
Ramazan Tarhan'a en iyi cevap sütaþta verilmiþtir![]()
Yüzde yüz TÜRK olduðun gün cihan senindir
Hüseyin Nihal ATSIZ
allah herþeye kadir bunasýl bir yaratýk yada balýk cinsi ya hadi onu geçtik fýratta ne iþi var bu bulunduysa bundsan baþka daha vardýr evrimciler bu yaratýðý görmesin alim allah sonra insan balýk tan geldi derler
2 yil önce didim yakinlarinda bulunan diniz kizi baligi ile; BIREcik te bulunan daniz baliginin FOTOGRAF larina bakinca FOTO montaj alasiligi % 100 dur, peki elinde baska fograf varsa neden koymadin,bir fotograf karasiyle bu cagda yetinilirmi kime yutturuyorsunuz.ALLAH askina sevgi ve saygilar . HASAN DENIZ: ALMAN ya dan.
Bu haberin kaynaðý benim.Fotoðraf cep telefonundan yeðenim tarafýndan çekilmiþtir.Baþka çekilen fotoðraf varmý onu da araþtýracaðým.Tüm Birecik bu balýðý konuþuyor.Baþta Þanlýurfa siteleri olmak üzere birçok internet kaynaðý bizim bu fotoðrafý ve nizipcom'un haberini sitelerine taþýmýþ durumda.Biraz bilgisayar bilen ve fotoðraftan anlayan birisi bile fotomontaj mý deðilmi anlar...Biz kimseyi aldatmaya veya yutturmaya çalýþmýyoruz.Varsa Birceik'te bir yakýnýnýz açýn sorun..zor bir þey deðil...bu arada bizim uzman yorumcularýmýzdan da bu resmi bir daha incelemelerini ve eðer varsa bi hile veya fotomantaj görüþlerini dile getirsinler...
Fotoðraf Budur:
www.tarhanharita.net
Þimdi birþey söyleyeceðim yine ortalýk karýþacak, allah allahhhh.
karýþmaz....söyle söliceni....
www.tarhanharita.net
Fotoðrafý boþver senin yayýnladýðýn habere adam çakma diyor el insaf yani, hiçmi siteye þöyle bir göz atmamýþ bu arkadaþýmýz, yani senin bu site için yaptýðýn haberleri gören birinin bu habere ve resme çakma demesi ayýp.