Son günlerde bazý üyeler(secretgarden) benim kankimle kanki olumuþlar.Doqan kankime buradan selamalr yolluyorum kanki sen benden habersiz ne zman kanki edindin.Benim neden bundan haberim yok.Yada secret benimde mi kankim oluyoo:P
Son günlerde bazý üyeler(secretgarden) benim kankimle kanki olumuþlar.Doqan kankime buradan selamalr yolluyorum kanki sen benden habersiz ne zman kanki edindin.Benim neden bundan haberim yok.Yada secret benimde mi kankim oluyoo:P
Hayri Murat Bakýrcý
secretle ilk tanýþmamýz bir sert oldu. yani bir tartýþma esnasýnda tanýþtýk ama gerçektende bir birimizi yanlýþ tanýmýþýz..
murat sen benim için gerçekten çok önem arz eden birisisin seninle arkadaþlýðýmýz sanal degil realdir.
biz en iyisi üçümüz beraber kanki olalým ne þiþ yansýn nede kebap
burda secretin adýnada konuþmuþ gibi oldum ama o beni kýrmaz ...
sen bana ýþýk ver yeter bende filiz çok
kankinin kankisi senin kankin olmaz...ama kankinin de kendine bir baþka kanki bulmasý senin kankiliðini bitirir papucun dama atýlmýþ demektirr))
ehuehuehu tamam yahu küsme senlede dolaylý kanki oluruz budurumda)))))))
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
hayri sende kanki beðenmiyosun he gerci kýzdan kanki olmaz ama sen genede bi denee)
öyle birþeyin mümkünü yoktur muratým :![]()
sen bana ýþýk ver yeter bende filiz çok
Ama ben kankimle sohbet odasýnda tanýþtým daha sonra mu konuþmamaýz msn ye daha sonra cep'ten daha sonra kankim nizip'e geldiðinde yüz yüze tanýþtýk.Bu secret kimdir nedir in midir?cin midir? belli deðil ben kankimi geri kazanmak istiyorum)
Hayri Murat Bakýrcý
neden kýzlardan kanki olamazmýs......![]()
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
Tey tey kankin seni satmýþ senin haberin yok.Senin papucun dama murat kardeþ.Arvat'tan da kanki mi olurmuþ![]()
Kýskanýyorsunuz demi.O benim kankim kankim olarakda kalacak![]()
Hayri Murat Bakýrcý