Emeði geçenlere Teþekkür Ederim.
Emeði geçenlere Teþekkür Ederim.
NE MUTLU TÜRKÜM
BÝZ BU VATANI KARÞILIKSIZ SEVDÝK
O fidanlara %20 fire çok iyi. Maþaallah sevindim þimdi...![]()
Ýslam'ý kurtarmayý býrakýn, Ýslam'la kurtulmaya bakýn.
Fakülte adýna yazýlmýþ bir dilekçe ile Birecik fidan müdürlüðünden yeteri kadar fidan temin etmek mümkün.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
o aðaçlar yetiþince çok güzel bir görüntü oluþur tam mesire alaný gibi olur inþallah fidanlar fire vermeden tamamý tutar nizipte olsaydým ve haberim olsaydý mutlaka gelirdim nizip myo yaþanacak ve eðitim görülecek bir yer halini almaya baþladý bu ilk adýmlar olur inþallah daha nice güzel giriþimlerin devamýna dileklerimle
selam arkadaslar agacdikiminde göstermis oldugunuz calismalardan dolayi hepinize
candan tesekkürlerimi borc bilirim o agacdikimini resimlerdende olsa gurur verici bir olay
ve dayioglu dervis dörtbudak ada öncülük ettigi icin ayrica tesekkür ederim kismet olur bir
gün gelirsem bende agac dikmek istiyorum.
Adi gibi gercekten yesil nizip olsun.Diyorumki hersey nizip icin olsun hepinizi saygiyla se
lamliyorum,
Mehmet AKPEK le okulu ziyaret ettiðimizde müdür bey fidan bulmakta zorluk çektiklerini, Birecikteki fidanlýktan ücretsiz alýnan fidanlarýn çok küçük olduðunu büyümelerinin zaman alacaðýný o yüzden 5-6 yýllýk fidanlarý almak istediklerini ancak bu fidanlarýn her biri için 8-9 lira talep edildiðini bu yüzden alamadýklarýný söyledi. Büyük fidan temini için çalýþma yapmak lazým olmazsa para toplayýp fidan almak lazým Nizipte böyle bir çalýþma yapýlabilir. Bizde Ýstanbulda yapabiliriz ancak bu iþler için bir dernek yada vakýf kurulmasý gerekiyor yoksa para toplama iþi tehlikeli, bu konuda müdür beyin çalýþmalarý var bir an önce derneðin kurulmasý gerekiyor.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
gökhan abi nie bizide götürmedin diðer seferde bizde gitmeyi istioz
tabii bu pazar yine aðaç dikimi olacak ona gelirsiniz.
22/03 de mi gökhan hocam hiç dikili aðacým yokgelir bir kaç tane aðaç dikeriz...
Hayri Murat Bakýrcý
gökhan 4-5 senedir oraya fidan dikiyonuz...hiçbiri iflah olmuyor...ne iþ)))
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
Öyle deme Ramazan ben gördüm %80 i tutmuþ vallaha allahýn daðý orman olmuþ, her yer yeþil yeþil.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Aðaç maðaç derken görevede baþlamýþsýn gökhan hayýrlý olsun. Nasýl oldu bu iþ