![]()
Baþbakan Recep Tayyip Erdoðan, özel uçak ''ANA'' ile dün saat 16.05'de Gaziantep'e geldi.
Baþbakan Erdoðan'ý, Gaziantep Havaalaný'nda, Devlet Bakaný ve Baþbakan Yardýmcýsý Cemil Çiçek, Devlet Bakaný Mehmet Þimþek, Gaziantep Valisi Süleyman Kamçý, Büyükþehir Belediye Baþkaný Asým Güzelbey, Milletvekilleri ve diðer yetkililer karþýladý. Erdoðan ile eþi Emine Erdoðan Ýstasyon Meydaný'nda partisince düzenlenen mitingde katýldý. Baþbakan Erdoðan’ýn mitingine 100 Binin üzerinde kiþinin katýldýðý belirtildi. Erdoðan, konuþmasýna baþlamadan önce Milletvekilleriyle birlikte halký selamladý. Daha sonra Gaziantep ve Ýlçelerinde yapýlan hizmetleri anlatan Baþbakan Recep Tayyip Erdoðan, konuþmasýnda CHP Genel Baþkaný Deniz Baykal’ýn þahsi ile ilgili konuþmasýný cevap verdi. AK Parti Genel Baþkaný ve Baþbakan Recep Tayyip Erdoðan, ''geçtiðimiz gün Sinop'ta konuþuyor Sayýn Baykal, onun þahsýmla ilgili kullandýðý ifadeleri ben onun için kullanmayacaðým. Çünkü benim aldýðým edep dersinde, terbiye dersinde bu tür bir siyasi partinin liderine, o dille konuþmak yok. Bulunduðum makam da zaten o dille konuþmaya müsaade etmez. Ama ben Sayýn Baykal'a þunu söylüyorum; benim milletim adam gibi adamý baþbakan yapar. Bunu bilmesi lazým'' dedi. Mitingin sonunda Gaziantep Büyükþehir ve Ýlçe Belediye Baþkan Adaylarýný halka tanýttý.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...