ammi bý zamana gadar henüz para gelmedi. býnlarda para verecek surat yog. sende ona göre davran..
ammi bý zamana gadar henüz para gelmedi. býnlarda para verecek surat yog. sende ona göre davran..
sen bana ýþýk ver yeter bende filiz çok
ey ey felsefe ammi düzelttim yazýyý.....
Konu boroboro tarafýndan (09.02.09 Saat 19:36 ) deðiþtirilmiþtir.
Boro Müþterinin yangýnda
Ayip
Zatlama gelen giden yok
Konu felsefefe tarafýndan (09.02.09 Saat 19:51 ) deðiþtirilmiþtir.
Osman Demir Istanbul
Nizipli Mamet
Ammisi
Bu senin taðýmýn
Fenerbaðça
Antepsiporumuza çoð yagnýþ yaptý.
Bile býr þey olmaz.
Böyük taðýmsan
para verir oyuncu alýrsýn.
Anadolu taðýmlarýda bile devam eder.
Yaný hem para vermem
hemde oyuncunu alýýrm demek
ayip
yazýð
Þindi nasýl olucak
ee þimdi bizim doðanaya 1000 kaaat ver
ben saa anlatýym.
Hem Fenerbaðça adam olmaz
Sen antepsiporu tut.
Bekiri de verimyk.
O baþkanýgýza bele di.
Osman Demir Istanbul
sevgili felsefe ammi benim bir derdim var ama saa demeye utanýym..
ammi benim derdim gýzlarnan gonuþurkene çok utanmam, ne vahýt bir gýznan gonuþsam hemen utanýym yüzüm gözüm damates gibin gýzarýy. benim derdimin bir hal çarasýna baharsan sevinir saa dua ederim...
rumuz: PÝRPÝRÝM
sen bana ýþýk ver yeter bende filiz çok
dogan sende yanýnda pudra götür kanki kýzardýkca sür pudradan bembeyaz olursun ehuehuehuee
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
mamed emmi çok sýkýlýyorum yaa bana bi çare söyle bi yerden 2 trilyon çýksa herseyi býrakýp gidicem valla hemide yurt dýsýna orda baslýcam sýfýrdan hayatýma nasýl çýkabilir sayýsaldada cýkmýyo 1 trilyonada razuýyým tek yahu
rumuz: sans oyunu![]()
Konu secretgarden tarafýndan (13.02.09 Saat 00:13 ) deðiþtirilmiþtir.
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
Ammisi secret ona bodura denir.
Hem doktor hastayla aþlanýð etmez.
Onu dünyanýn en mühim derdi kimi alakadar olur.
Osman Demir Istanbul
bende tam bodura diyecektim emmi hee ondan iþteyanlýs yazmýsým ehuehuehue
felsefe ammii..rumuz yazmayanlrý cevaplama..isimsiz rumuzsuz dert yazanlarý cevap vermiyik...![]()
ee yuh yaniii.tamam romantizm ama....bu kadarýda biraz abartýlý....biraz deðil baya abartýlý..kesin bayanýn fikirdir..böyle abuk subuk bi þey...sakallýnýn bile aklýna gelmemiþtir....
![]()