Çok isabetli vede yerinde bir karar.Böyle isabetli vede yerinde kararlarýn devamýný bekliyoruz.
Çok isabetli vede yerinde bir karar.Böyle isabetli vede yerinde kararlarýn devamýný bekliyoruz.
Bence seçimler hiç yapýlmasýn zaten gelen gitmek bilmiyor, yani krallýðý tekrar getirelim, seçim falan gibi dertlerimizde olmaz, boþuna masrafta olmaz, çevrede kirlenmez.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
![]()
Öldüm gülmekten.
Müslüm amimim haklý.
Yav arkadaþlar haberlere yorum yazmayýn.
Niye bir kural sahibi olamadýk.
Habere yorum yok.
Adý sütünde haber.
Hepiniz diyeceksiniz
Eee gazetelerdede var diye.
Tamam da orada forum bbölümü yok.
Bizde herkes forum açar.
Buraya yazmak yerine
seçim masraflarý kimden
çýkmalý diye bir forum baþlýðý açabilirdiniz.
Sizleri seviyorum.
Osman Demir Istanbul
Artýk ülkemiz bunlarý aþmalý. Çocukluðumdan bilirim seçim vakti ana caddelerde güneþ ýþýðý yere deðmezdi. Her taraf bayraklarla donatýlýrdý. Kimin bayraðý çoksa sanki o kazanacak!!!
Mustafa gerçekten iþin suyu çýktý siyaset böyle yapýlmazki, ben kendimi bilim bileli Demirel var, dedem oy verdi babam oyverdi ben oy verdim þimdide çocuðum oy verecek Demirel hala siyaset yapýyor bu Krallýk deðilde ne? Milletvekilliði bile babadan oðula geçiyor.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
araba arkalarýna, ev ve iþyerlerine, asýlan bayraklar sadece adaylarýn halk arasýnda birbirlerine psikolojik üstünlük kurma savaþýndan baþka birþey deðildir. ama millet artýk bayraklara bakarak karar vermiyor...geçmiþtekilerin ne yaptýðýný, bugun neler yapýldýðýný görüyor...
son 20 gün kala serbest olacakmýþ bence oda olmasýn...
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
yaw hala þehrin bazý yerlerinde parti bayraklarý var neden kaldýrýlmamýþ yer:çarþý camisinin orasý bedestenin yan tarafý
GAZÝKENT ÜNÝVERSÝTESÝ
SÝYASET BÝLÝMÝ VE ULUSLAR ARASI ÝLÝÞKÝLER
tamam mehmet abi ben yanlýþ görmüþüm o zamnnn
GAZÝKENT ÜNÝVERSÝTESÝ
SÝYASET BÝLÝMÝ VE ULUSLAR ARASI ÝLÝÞKÝLER