o halde sorun yok o zaman resim ve yazý konusunu hallettik sayýlýr..
o halde sorun yok o zaman resim ve yazý konusunu hallettik sayýlýr..
sen bana ýþýk ver yeter bende filiz çok
diger arkadaslarinda yorumu önemli sali gününe kadar halledilir dogan insallah.
bu arada biseyde mutabik kaldiktan sonra geri fikir degistirmeyelim zaman gecmesin.
benden okeydir diger arkadaslar ne diycek ona bakalim birde pazartesi aksamina tam kararimizi veririz ama benden borodan ve senden bu resime ve slogana onay var.
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
abi bu ne ya ...kýzýn elýnde 4 ekmek hala paylaþýrmýsýn diyor...biraz resim hakkýnda düþünsekmi....
![]()
simdiye kadar hallolanlar
1.konu ilgi gördü
2.adminimiz konuyu mansete cikardi daha cok ilgi cekti
3.firinciyla ben konustum firinci diger firinlara götürmek icin yardimci olcak
4.ilk kivilcimi yakmak icin boro boro arkadasimiz firinciya gidicek
5.tv haberleri icin sezer arkadasimiz söz verdi
6.secret ekmek almasa bile yaziyi görcegi firina para birakcak
7.dogan arkadasimiz disarda oldugu icin ailesini arayip firinlara para biraktirtcak
8.ziya da ayni keza bunlari yapcak
9.konunun isim babasi ve ilk ön ayak olan cadde arkadasimiz 15 gün sonra sinavlardan sonra konuyu arastirip gelistircek tüm firinlara yaymak icin caliscak
10.artik geriye birsey kalmadi sadece fitil ateslencek
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
ama çocugun yüzüne dikkat edersen elindeki ekmeklerden dolayý ne kadar mutlu..
evet ya sende haklisin boro
asil kiza derler sende 4 ekmek var gel sen benle paylasnizipliyik ne de olsa
napalim biliyonuzmu simdi gidip uyuyalim) yarin konusalim yine diger arkadaslarda bakcaklardi resimlere
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
karayerin dibi ha karistirip kacma ortaligi
tamam bu resim güzel dogan bu kalsin kardes tamam
benim oyum bu resim ve slogana
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
Bu konuyu baþlatandan ve gönüllü katýlacaklardan Allah razý oldun.Hayýr ve sadakanýn en makbülü, sað elin verdiðini sol elin hissetmeyeceði kadar gizli olanýdýr.Ýslam, yardýma muhtaç insanlarýn incinmemesi ve daha sonra da baþa kakýlmamasý için sadaka ve diðer yardýmlarýn gizli yapýlmasýnýn daha evla olduðunu bildirmiþtir.Ýslamýn ilk döneminde ve Osmanlý imparatorluðu zamanýnda hamiyetperver gerçek iman ehli zenginler, sokak köþelerinde bulunan oyuklara gizlice para koyar, sadece gerçek ihtiyaç sahipleri gidip gerektiði kadar para alýrmýþ.Bir baþka yardým þekli de yine yardýmsever zenginler, yoksul mahallelerdeki bakkallara gidip veresiye defterindeki borcu kapatýp defteri imha ederek hem gariban yoksullarý sevindirir hem de adýnýn gizli kalarak kibire kapýlma endiþesini yok edermiþ.Bizde son yýllarda þatafatlý lüks otellerde az miktarda yoksulun katýldýðý, daha çok protokol davetli, iftarý verenin büyük dövizlerde adýnýn lanse edilmesi yanýnda T.V.'lerde görüntü meraðý iþin reklam ve þan için yapýldýðý intibasý yaratmaktadýr.Halbuki, en büyük duamýz; Yarabbi sana kulluk'ta bizi Riya, Kibir ve Gösteriþ'ten uzak eyle olmalýdýr.Bu baðlamda, imkaný müsait olan herkesin ''Bir Ekmek Askýda'' kampanyasýna imkanlarý ölçüsünde katýlmasý hayýrýn en makbül þekilde ihtiyacý olana ulaþmasýný saðlayacaktýr.Allah kabul etsin...
bencede resim çok güzel. tabi baþka güzel resimlerde eklenirse onlarada bakabiliriz.
ama þu an için elimizdeki en ideal resim ve slðan bu
poeln amca konumuza bu kadar uzun uzadiya yazarak destek vermen beni sevindirdi
diger agir toplarin nedense hic sesi cikmadi
adminimiz ve senden de allah razi olsun.cok güzel anlatmissin
Konu sakalli0727 tarafýndan (18.01.09 Saat 10:50 ) deðiþtirilmiþtir.
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
Türkiyede o kadar çok insan sadece ekmekle besleniyorki tahmin edemezsiniz, bu ekmeði alacak parasý olmayan bir o kadarda insan var, askýda ekmek uygulamasý bir süre önce Ýstanbulda yapýldý ve çok faydasý oldu, þu an yemek konusunda çok sýkýntý çekilmediðinden bu uygulama kalktý.
Nizip'te ekmek bile alamayacak insanlarýn olmasý çok üzücü, inþallah uygulama faydalý olur, Ýstanbul da olmamýza raðmen ,bizimde yapabileceðimiz bir þey olursa yapmaya hazýrýz.
Bunun dýþýnda Nizip'te yemek yardýmýnýnda yapýlmasý gerekiyor.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE