Gaziantepspor Teknik Direktörü Nurullah Saðlam, Fortis Türkiye Kupasý'nda son maçta Antalyaspor ile yapacaklarý karþýlaþmanýn final niteliðinde olduðunu belirterek, ''Bize beraberlik yetiyor, ama bu maçý kazanmak için oynayacaðýz'' dedi.
Devami...
Gaziantepspor Teknik Direktörü Nurullah Saðlam, Fortis Türkiye Kupasý'nda son maçta Antalyaspor ile yapacaklarý karþýlaþmanýn final niteliðinde olduðunu belirterek, ''Bize beraberlik yetiyor, ama bu maçý kazanmak için oynayacaðýz'' dedi.
Devami...
Nurullah hocanýn çabalarý yetmiyor, yöneticiler Gaziantep'e gereken önemi vermiyorlar.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
abi buraya okadar sert yazýyom ki antep hakkýnda dinliyenmi var nerde eski gaziantepspor
haber 7 gönderiyo ama ne okuyan var nede yorum yazan yürüme antepim kim tutar ???
Bencede teknik kadroda sorun yok Gaziantepspor iyi yonetilmiyor birde seyirci faktöru var mesela Trabzonda butun Trabzon Trabzonsporu tutar antepte durum öyle degil her kez üç büyüklerin taraftarý ANTEPLÝ Ýstanbul takýmlarýný býrakýp caný gönulden kendi þehrinin takýmýný desteklemesi gerek o zaman baþarý gelir
Nerde bizim zamanýmýzdaki spor ve sporcu faktörü nerde þimdiki zaman.biz cebimizden para koyarak maçlara dona dona giderdik þimdikiler uçaðý beðenmez oldular.bizler uzun çarþýdaki yaþar amcaya ayakkabýlarýmýzý lehimletir maçlara öyle çýkardýk.þimdikiler çivili vidalý ayakkabýlarý beðenmez oldular.bizler bi sezon boyunca karýn tokluðuna emek harcardýk,þimdikiler lahmacunun arasýna kebap beðenmez oldular.bizler bir sezon boyunca acaba maçlarda galip gelirsek yöneticilerimiz bize ne kadar vercek diye beklerken,þimdikiler masaya oturup pazarlýk yapýp para beðenmez oldular.ama þunu unutmamak gerek bizler her maç türübünleri dolu seyircilere oynardýk,þimdikiler seyirci gelmez diye dertlenirler.Bizler bu iþi amatörce profesyonellik yaparken þimdikiler profosyenillik nedir bilmiyorlar.Sevgiyle kalýn
Yöneticilerimizden kimler kaldý onlarýda pek bilmiyorum ama en kýsa sürede onu da öðrenmek istiyorum.Mesela cango ismet vardý ceyar atilla ali deniz mehmet ekmekçi gazeteci mazlum ve abisi rahmetli benli coþkun bi tek bunu hatýrlýyom öldüðünü Allah rahmet etsin.
Konu Mustafa Kökoðlu tarafýndan (13.01.09 Saat 07:06 ) deðiþtirilmiþtir.
Tþk ederim kardeþim saðol.Vallahi bizler maç bittiðinde yöneticimizin aðzýnýn içine bakardýk acaba prim verceklermi diye ama þimdikiler sezon baþlamadan önce prim konuþuyorlar.ha bu arada benim küçük biraderimde antepsoprda 1985 ile 1988 sezonunda top oynamýþtýr.
mustafa abi nizip sporda bir memoli vardi galiba bundan 18 20 sene önce.acaba noldu güzel bir oyuncuydu .büyük takima gittimi?
yada ismini tam hatirlayamiyorum
bide yine hal de esnafin bir oglu vardi kivircik sacli sarisin birde lagabi vardi unuttum onun ismi neydi o abi nerde simdiki bilgin varsa bi yaz sana zahmet
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
evet sakkalý 1988 yýlýnda kefrikliydi yanýlmýyorsam memoli rahmetli abim ile beraber oynarlardý.ki bahsini ettðini hal esnafýndan olan kývýrcýk saçlý kurubeþ MÜSLÜM de benim abim olur onuda 2002 yýlýnda kaybettim.Mekaný cennet olsun eðer nizipspor konusuna girersen ordaki fotoðraflarýmý görebilirsiniz.
bak simdi cok üzüldüm mustafa abi.kurubes iiyi bir insandi sakayi kaldirirdi herkesle saka yapardi sevilen biriydi.ALLAH RAHMET EYLESIN:COK ÜZÜLDÜM GERCEKTEN
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
Soðal kardeþim.Hasan deden de çok severdi rahmetli abimi. biz çok giderdik dedenin dükkanýna bizler çom sarýþýndýk ozamanlar benim sarý uþaklar geldi diye severdi rahmetli ile beni.Bide halýn yokuþunda Keretli ahmet vardý ufak tefek biriydi fýrýnýn yanýndaydý dükkaný.Bana göre KURUBEÞ MÜSLÜM nizipsporun gelmiþ geçmiþ en süratlý futbolcusuydu.
bence de süratliydi iyi futbolcuydu.keretli ahmet amcayida taniyorum.firin vardi orda birde.müslüm abi nolduda rahmetlik oldu cok gencti daha
kusura bakma yarani destik bilmeziye
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....