arkadaslar Gaziantep'in en büyük en iyi alanýnda uzman doktorlara sahip en son teknolojiyi uygulayan hastanesi hangisi???
arkadaslar Gaziantep'in en büyük en iyi alanýnda uzman doktorlara sahip en son teknolojiyi uygulayan hastanesi hangisi???
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
sanko hastanesi.doktorlarinin bir kismi özel olarak amerikadan günübirlik gelip gidiyor.ve son derece modernize bir hastane.gaziantepte adresi eski otogar yani.
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
aslýnda sanko çok iyi ama son zamanlarda açýlan özel hastanelerde eðer ki isimlerini duyurabilirlerse yani kaliteyi saðlayabilirlerse onlardan biri de olabilir...
Kesinlikle TIP fakültesi. Her türlü uzman,profesör ve teçisata sahip bir hastanedir. Arýndan SANKO,onun ardýndan devlet hastanesi ve onun ardýndan PRÝMER hastanesi gelir.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
eger seni motor carparsa, ne sanko nede konukoglu kurtarabilir?))))
bencede týp fakültesi þahsi olan hic bir sektor iyi degildir![]()
Babamýn rahatsýzlýðý sýrasýnda hastanelerle çok uðraþtýk ama kim ne derse desin devlet hastaneleri en güvenilir kurumlardýr.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
herkes farklý söylemiþ kafam karýstý ilerde bi ameliyat olma ihtimalim var o yüzdende en iyi hastane olmasý lazým buranýn yabancýsý olduðum için hiç bi bilgim yok yani alanýnda cok iyi doktorlar cok iyi bi anestezi uzmaný artý hijyende önemli tabi herhangi bi enfeksiyon ihtimali dahi olmamalý ben dün biraz baktým netten önce özellere baktým amerikan sev hastanesi sanko bide premier baktým sizce bu özel hastanelerden birimi daha iyi olur yoksa týp fakültesimi yani.. bu gercekten çok önemli
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
tamam en cok sanko ve týp fakültesi denilmiþ ikisinden birini secmem lazým
Aman amerikalýlara dikkat genlerini falan deðiþtirirler falan, bu aralar Amerikalýlara asla güvenmeyin.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
evet benim orda akrabam yatti.ve kalp ameliyati bile yappiliyor orda acik kalp ameliyati
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
gercekten kafam karýsýk bi aklým sankoyu tercih etmekten yana sonucta güzel toknolijik olarak iyi netten baktým ama bi aklýmda týp fakültesinden yana Orhan abinin dediði gibi profösör uzmanlarý techizat bide ameliyata daha fazla dr girer öyle olmasýda daha iyi olur peki amerkan sev hastanesi ne onuda netten buldum odamý iyi??????
sen bu kararsizlikla zor ameliyat olursun.bu konuda 5 sene kapanmaz) bi dis icin 20 sene beklemissin
))
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
yaa lütfen biþi söyleyin kafam karýsýk gercekten ve bu önemli..týp fakültesi ve sanko arasýnda kaldým evet ben cok kararsýzým yapým geregiankatmi yapsam acaba bu konuda
)