Yüksek aydýnlatma drek dikimimiz devam ediyor bunlardan birinide yavuz sultan selim bul.ile kanuni sultan bul. Kesiþtiði yere dikdik
Yüksek aydýnlatma drek dikimimiz devam ediyor bunlardan birinide yavuz sultan selim bul.ile kanuni sultan bul. Kesiþtiði yere dikdik
yok kardeþ onlarýn yapýmýna baþlandý bilbord olarak yapýlýyor þu anda turistik otelin oraya yapýlýyor
Þu Yavuzsultan Selim bulvarýna da bir el atsanýzda, þimdiden aðaçlarý dikilse orta refujlarý yapýlsa.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
orasý merkezi deðil ama..adlýyenýn orasý ýyý olurdu...adlye kavsagýnada bilbord yapýrsa beledýye ye reklam ýcýnde gelýr olurdu.sayýlarý cogalsa..
burda direk lambalarý gündüzdemi yanýyo
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
neresiydi fatih sultandý galiba
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
öglen 3gibi hava aydýnlýktý lambalar yanýyodu bikaç kez camdan bakarken farkettim
ooooo sende ya..oturdugun yeri bilmýyorsun..yolda bi þey olsa hastaneye götürseler ..nerde oturuyosun deseler ne dýyeceksýn merak edýyorumm..bu sana ait bý sey degýl zaten ýnsanlarýn cogu oturduklerý adresý býlmýyolar...mahalle sokak vermen gerek bakýlmasý için..?muhtemelen arýzalanmýstýr..
Daha modern bir nizip için haydi degerli nizpliler herþeyi belediyeden beklemiyoruz...
çöpleri yere atmýyoruz..kaldýrýmlara eþya koymuyoruz...
186 elektýrk arýzayý ara yarýn..adresi ver..yaparlar...( ev tlf nundan ara..cep ten ararsan gaziantep tedaþ çýkar..)
ama burda bissürü apartman var niye baskasý demiyo bi benmi farketmiþim belkide yapýlmýsta olabilir cünki 2 hafta önceydi benim gördüðüm sonra bidahada fikkat etmedim belkide yapýlmýstýr. neyse yarýn bakarým bi![]()
bu aydinlatma isinin maliyeti ne kadar ve kullanilan enerji kim tarafindan karsilaniyor?mahallelimi yoksa tedas belediye?hangisi bi zahmet bilgi verebilirseniz
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....