Akhenaton teþekkür ederim verdiðin bilgilere, o sizin dediðiniz reklamlara bile biz razýyýz yeterki nizipten bir ses duyalým.
Akhenaton teþekkür ederim verdiðin bilgilere, o sizin dediðiniz reklamlara bile biz razýyýz yeterki nizipten bir ses duyalým.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
nrt yayýncýlýk konusunda çok geri kalmýþ bir kanal..
düzenli bir yayýn akýþý bile yok..
sen bana ýþýk ver yeter bende filiz çok
elbetteki sizler de haklýsýnýz. umarým zamanla çok daha iyi bir NRT izleriz. eleþtirileriniz NRT için bir klavuz olacaktýr. gerekli yerlere sýkýntýlarýnýzý iletecðim
Radyoyu çok rahat dinleyebiliyorum. 2. verdiðiniz ling çalýþýyor.
ben istanbulda oturuyorum bundan iki ay öncesine kadar internet üzerinden nrt radyoyu fýrsat buldukça dinler ve maillerle yayýna katýlýrdým..
ama bir gün yine mail yollayýp gurbette yaþayan bizler için bir barak havasý çalmalrýný istedim.
fakat yayýndaki dj yayýnlarýnda barak havalarýna yer vermediklerini söyledi.
ve bende o günden sonra bir daha nrt dinlemedim.
þunu demek istiyorum nrt sonuçta nizipimizin yerel yayýn yapan tek kanalý onun için yayýn akýþlarýnda yöresel programlara agýrlýk vermesi gerekiyor.
özellikle nrt radyo internet üzerinden bütün dünyada dinlenile bilen bir radyo oldugu için bu konuda çok hassas olmasý gerekiyor..
Doðan þaþýrdým bu konuya, NRT nin Barakla ne alýp veremediði olurki.
vallahi aynen anlattýgým gibi oldu abi.
bende çok kýzdým o günden sonra hiç dinlemedim.
isterseniz bir gün mail yollayýp anlattýklarýmý dogrulayabilirsiniz
arkadaslar ben bi defa dinledim neymiþ diye hiç biþey anlamadým ama size nasýl geliyo yani duygusal felanmý geliyo
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
tabi heycanlanýyorum.. haklýsýnýz ben anlamadým baraktan ama sizin sarkýlarýnýz sonucta tabi siz anlýyosunuzdur..
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
barak havasý bizim yöresel türkümüzdür, barak havalarýnda genelde iskân (göç), doða, sevda, ölüm, halk hikâyelerinden alýnan konularý bulmak mümkündür.
çogu türküler yaþanmýþ gerçek hayat hikayelerinden esinlenerek dogaçlama söylenmiþtir.
bizler atalarýmýzda dedelerimizden o türküleri dinleyerek büyüdük. ve halada dinlemekteyiz
muhtemelen doðanesmeray'ýn parcasýný çalmayan spiker benim
deðerli kardeþim ben kendi yayýn saatimde yani akþamlarý 18:00-24:00 arasý barak havasý çalmýyorum. bunda kasýt aramanýza gerek yok. barak havasý çalmýyoruz diye barak havasýna karþý bir tavýr aldýðýmýz manasýna gelmez. bizde Nizip'liyiz ama benim proðramýmýn formatý itibariyle barak havasý çalmam uygun olmaz.
hem bu haftadan itibaren her çarþamba saat 21:30 da NRT ekranlarýnda barak show olacak. bu yayýný ben radyodan da vereceðim. yani radyo-tv ortak yayýn yapacaðýz. Tv deki proðramýn sesini radyodan vereceðiz. barak havasý dinlemek isteyenler çarþamba akþamlarý NRT radyoyu takip etsinler.
dogrudur sizin yayýn saatiniz olablir.
çünkü akþam saatiydi ve yayýnda bir erkek dj vardý..
ama ben bunlarý anlatýrken öyle art niyet düþünerek anlatmadým. sadece baþýmdan geçen bu olayý ve görüþlerimi anlattým.
sizlerde takdir edersinizki nrt radyo nizipin adýný kullanarak yayýn yapýyor ve bizler birer nizipli olarak nrt den büyük beklentilerimiz var.
ayrýca konuya aydýnlýk getirdiginiz için teþekkürlerimi sunuyorum.. saygýlarýmla..
Müslüm abi gercekten haklýsýn gurbette olmayanlar bilemez ama elimizde imkan olsada yardýmcý olabilsek