nizipli olmak ayrýcalýktýr?
Emaillerime cevap vermiyor, söyledikleriniz doðru çýkýyor bu adam Nizipli olamaz.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
ama internetteki bilgilerde ise þu geçiyor.29 Aralýk 1950'de Gaziantep’in Nizip ilçesine baðlý Kýzýlcakent köyünde doðdu.
Burada Nizip olduðunu bile belirtmemiþler...29 Aralýk 1950'de Gaziantepte doðdu.
bence burda konuþmaya bile degmez..
reklamýný yapmayalým boþuna sitede...
sen bana ýþýk ver yeter bende filiz çok
Evet bencede gençliðimizin devrimci þarkýcýsý ama þu an gözümden düþtü, aslýný inkar etmeyeceksin bence bu topik kapatýlmalý ve bu adam artýk unutulmalý.
2 Mart 2007 yýlýnda pkk terör örgütünün Londrada düzenlediði etkinlikte sözde pkk bayraðý ve apo itinin resimlerinin önünde konser veren adamýn Türkiye Cumhuriyetine hayrý yok doðduðu ilçesinemi hayrý olsun.
NE MUTLU TÜRKÜM
BÝZ BU VATANI KARÞILIKSIZ SEVDÝK
sevgili arkadaþlar,Nizip'in Gaziantep'in bir ilçesi olduðunu unutmayalým,bu bir,gelelim ikinci konuya,çok dürüst,sözünün eri,iyi ve farklý,kiþiliðinden hiç bir zaman ödün vermeyen ve Gaziantep'li olmakla her zaman gurur duyan bir insaný tanýmadan,bilmeden,söz haký tanýmadan hemen kötüler oldunuz.
bildiðim bir insan olmasa bende hemen sizin tahriklerinize kapýlacaðým...lütfen,onarýlmasý zor olanla uðraþmayalým.
ulaþý ulaþmaz yanýt vermesini saðlayacaðým.selamlar
Ben ulaþamadým sen hiç ulaþamazsýn.
müslüm bey,azönce eþi ile görüþtüm,saat 21.00 da eve gelecekmiþ,beni arayacak
Vedat saðol ya bu iþi sonuçlandýralým bidaha da hiç aramayalým bu þahsý.
sonucu bildireceðim Müslüm bey
Edip akbayram'ýn nizipli oldugunu biliyordum kendýmý bildigimden beri gercekten büyük bir üstadtýr hala sarkýlarý cok guzel hala mýlyonlar tarafýndan dinleniliyor bu büyük bir baþarýnýn öyküsüdür gündeme çýktýgý ilk günden bugüne dek ayný sekýlde yasamaktadýr ve ben bir nizipli olarak onunla gurur duyuyorum...
__HERÞEY BÝR YALANLA BAÞLADI__
Edip AKBAYRAM kendi aðzýyla öncelikle tüm nizip.com üyelerine selam eder doðum yeri olarak akyol mah. saraçmehmet sok. no:1 Gaziantep doðumlu oldðunu bildirir. Ancak kütüðünün Nizip oldðunu da söyler internet sitesi vb. gibi iletiþim araçlarýyla pek ilgisi olmadðý için bu bilgileri sizlere aktarmamý söyledi. Dðma büyüme Gaziantepli oldðunu ve bir ayrým yapmadðýný bununlada gurur duyduðunu ifade ettii. Hepinize sevgiler ve selamlar.
vedat bey ben niziplimi deðilmi okýsmý beni ilgilendirmiyo bende nizipli deðilim Edip Akbayramýnda nizipli olduðunu ilk burda duydum..ben eskiden severek dinliyodum ama artýk dinlemek istemiyorum buda benim gayet dogal kiþisel hakkým dimi ama)
Konu secretgarden tarafýndan (30.12.08 Saat 21:49 ) deðiþtirilmiþtir.
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...